reklama
L
Losek
Gość
Ja też chcę takie...super sen dziś od poniedziałku mam słoneczko, więc wysyłam Ci troszkęnie będę egoistką:
Zobacz załącznik 174598
Kochanie leż i odpoczywaj i trzymaj się cieplutko - wszycho będzie ok ) A twój kociak będzie musiał się teraz nabiegać... Jestem z tobą - tulę!!cześć Gwioazdeczki.
Przyszłam sie wytłumaczyć dlaczego mnie nie będzie na forum :-(
Będe raz dziennie aglądać do was ale nie dam rady doczytać co pisałyście, bo macie tempo okrutne.
Wczoraj byłam na wizycie u lekarza. Kinga ma sie dobrze, wazy już 877g. Ma zdrowe serduszko, kręgosłup i resztę. Ma tez długaśne nogi wiec sie śmiejemy ze będzie modelka. Wzrost po wujku gdyby odziedziczyła- mój brat ma 187 to byłaby wielka dziewczynka.
Gorzej ze mną. Mama lezeć, zero gonienia, załatwiania spraw. Skróciła mi sie juz szyjka i lekarz sie boi zebym nie urodziła w 8 miesiącu. Wiec mam zgode na mały 15 minutowy spacer dziennie, zeby sie dotlenic, w domu mam wiecej lezeć niz łazic, zero dźwigania, nawet po 1kg cukru mam wysyłać męza. Po prostu mam dmuchać i chuchać. no i nie siedziec długo w jednej pozycji. Wiec nie jest fajnie.
przebeczałam pól nocy, juz mi lepiej. wolałabym uniknąc szpitala, będe wszystko robic zeby było najlepiej. za 3 tygodnie kontrola i jak sie nie pogorszy to odrobina rygorów zdjeta i bede częsciej z Wami. Ale teraz mnie zrozumcie prosze.
Będe myśleć co u Was Słoneczka. Wybaczcie ze tak wyszło
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień dobry Śniezynki ja dopiero teraz, bo rano byłam z rodzicami i siostrą na zakupach:-) hehe Mamusia (czytaj Babcia) kupiła tyle rzeczy dla Bartusia, że masakra ale pochwalę się chyba dopiero w poniedziałek, bo dziś nie dam rady zabrać tego do domu i weźmiemy to w niedzielę
Jakoś tak zawsze więcej babeczek jest
Cudownie:-)
Gratuluję córeczki
Super się czyta takie wiadomości
Kochana i super, że takie wiadomości przynosisz i piszesz:-)
gucha gratuluję synka Oskarka
kalina super imię my też się nad nim zastanawialiśmy, ale mamy już w rodzinie Mateusza, więc zrezygnowaliśmy
Losek fajnie, że wszystko w porządku
Anisen super, że z Malutką wszystko w porządku pamiętaj najważniejsze zdrowie a my będziemy czekać na każdy post od Ciebie:-)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:-)
hehe a dziwisz się skoro mamy tak mało kawalerów a tyle księżniczek
My się tam nie przejmujmy nasze chłopaki będą mieli większy wybór
Jakoś tak zawsze więcej babeczek jest
jupieeeeeeeeeeee!!! musze sie pochwalić właśnie odwiedził mnie kurier i przywiózł łóżeczko i pościele dla naszych pociech
Cudownie:-)
Właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko ok. z dzieckiem.Będziemy mieli córeczkę:-):-)
Gratuluję córeczki
P.S. Właśnie dowiedziałam się, że dobrzy znajomi, którzy od stycznia starali się o dzidzię to zaciążyli. Kasia jest najszczęśliwszą osobą na świecie (Bidulka bała się, że są bezpłodni...) Dzis będę z nią rozmawiać! Tak się cieszę, ze im się w końcu udało!
Super się czyta takie wiadomości
Hej!
A ja po wizycie u lekarza - miał mi dziś zrobić USG, ale jak mu dałam ten opis i zdjęcia, co robiłam w Krakowie, to tylko sprawdził to, co tam było nie tak. I twierdzi, że wszystko jest w porządku, a ta cholerna torbiel się wchłonęła. Kamień z serca mi spadł, chociaż i tak miałam przekonanie, że wszystko będzie dobrze. I jest! :-)
Kochana i super, że takie wiadomości przynosisz i piszesz:-)
Kochane wróciliśmy dzisiaj z prywatnego USG ze względu na zdjęcia...synuś!! Na samo przywitanie na ekraniku pojawiły się jąderka i fajfusek! Stopka ma 4cm, waży pół kg Strasznie uciekał, widać było na brzuchu jak przechodzą falę, tak się zdenerwował, że go podglądamy hihi. Jutro lecę na glukozę, a teraz lecę do nadrabiania czytania!
gucha gratuluję synka Oskarka
ale prze snem doszlismy do wniosku, ze nasz synek na 99 % zostanie MATEUSZEM MATI Mateo jakWam sie podoba??
kalina super imię my też się nad nim zastanawialiśmy, ale mamy już w rodzinie Mateusza, więc zrezygnowaliśmy
Aaaa odebralam wczoraj wyniki krzywej cukrowem, na szczescie wszytsko w normie, na czczo w surowicy krwi 77 , po wypiciu 50g glukozy 113... takze wynik jak najbardziej ok - ciesze sie.
Losek fajnie, że wszystko w porządku
cześć Gwioazdeczki.Przyszłam sie wytłumaczyć dlaczego mnie nie będzie na forum :-(
Anisen super, że z Malutką wszystko w porządku pamiętaj najważniejsze zdrowie a my będziemy czekać na każdy post od Ciebie:-)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:-)
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
A mi mąż tu podgląda co ja na tym kompie tyle czasu robię?
I tak patrzy " a znowu te twoje psiapsióły z ciężarna.pl "
:-);-):-):-)
Ostatnia edycja:
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Ratunku ... Kocur mi nie zostawił karty i nie mam jak iśc na zakupy a nic na obiad nie ma w domu ... Znowu placki ziemniaczane ?
mniiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
A mi mąż tu podgląda co ja na tym kompie tyle czasu robię?
tak to my, te same tylko większe:-)
prawie z ciezarna.pl
pozdrów męża:-)
_Pysia_
Fanka BB :)
Mój sie smieje, że może sie w końcu z kims sta spotkam, albo znajdę kolezanki w realu (ale gdzie ja takie zajbiste znajdę to nie wiem)A mi mąż tu podgląda co ja na tym kompie tyle czasu robię?
Ratunku ... Kocur mi nie zostawił karty i nie mam jak iśc na zakupy a nic na obiad nie ma w domu ... Znowu placki ziemniaczane ?
kanapki, następny mrazem pomysli o kasie dla ciebie ,albo kartę Ci wyrobi do konta.
reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
tak to my, te same tylko większe:-)
prawie z ciezarna.pl
pozdrów męża:-)
A pozdrowiłam, mówi, że lubi większe no bo ten tegest większe urosły bliźniaki nad brzuchem ;-)