reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Byłam tak przerażona jak powiedział, ze sie mocno skróciła ,ze nawet nie usłyszałam ile ma teraz. Lekarz to widział i zaczął mnie upokajac, ze zrobimy wszystko by dziecko przyszlo na świat najwcześniej pod koniec stycznia. Ale powiedział tez ze nie jest dobrze, tyle do mnie dotarło. no i jak straszył szpitalem- mówił ze za 3 tygodnie zdecyduje czy połozy mnie w krakowie na kopernika czy sie unormuje. Wiec nie jest za fajnie.
Kochane bardzo Wam dziekuje. Jesteście Wspaniałe. Będe myślec co u Was bardzo mocno.
Całuski.

reklama
Mój ginek mi powiedział że najważniejsze żebym donosiła do końca roku, bo potem to już dziecko jest właściwie donoszone i nic nie będzie Mu groziło.

Nie stresuj się kochana - musi być dobrze. A straszy żebyś przypadkiem nie zbagatelizowała.

Anisen ! Tylko spróbuj się tu pojawić więcej niż raz dziennie !!! Leżeć plackiem na dupie , z herbatką a mąż ma cie zaopatrzać w dobre gazetki i książeczki !!!A prace domowe dzisiaj za ciebie nadrabiam ja , bo syf w chałupie jak jasna ... no wiec dzisiaj ty leżysz , ja biegam :*

Dzień dobry wszystkim dziewczynkom :) Turbodymolodóweczkom :)
Ja jak zwykle dopiero wstałam i nie mam pojecia od czego zacząć chyba od rozpalenia w piecu , jak zwykle ... Sie zdenerwowałam bo sobie wczoraj załadowałam cały pierwszy odcinek House MD z 6 sezonu ( a długasny jest) a tu ciach , rano mi mamuska kompa wyłączyła jak wychodziła do pracy !!! a ja właśnie chialam to oglądać jak wstane !!!

No i nic , trzeba sie wziąć za siebie . Strasznie dużo syfów mi wyskoczyło ... błeee ... chyba musze sobie mikrodermabrazje zrobić ...

Byłam tak przerażona jak powiedział, ze sie mocno skróciła ,ze nawet nie usłyszałam ile ma teraz. Lekarz to widział i zaczął mnie upokajac, ze zrobimy wszystko by dziecko przyszlo na świat najwcześniej pod koniec stycznia. Ale powiedział tez ze nie jest dobrze, tyle do mnie dotarło. no i jak straszył szpitalem- mówił ze za 3 tygodnie zdecyduje czy połozy mnie w krakowie na kopernika czy sie unormuje. Wiec nie jest za fajnie.
Kochane bardzo Wam dziekuje. Jesteście Wspaniałe. Będe myślec co u Was bardzo mocno.
Całuski.

Miejmy nadzieję, że nie będzie takiej konieczności, ale w razie czego to tam sa dobrzy fachowcy. To mój szpital - ja tam rodziłam i leżałam w pierwszej ciąży 7 razy i potem jeszcze raz. Moja doktorka też jest z tego szpitala.

Anisen ! Tylko spróbuj się tu pojawić więcej niż raz dziennie !!! Leżeć plackiem na dupie , z herbatką a mąż ma cie zaopatrzać w dobre gazetki i książeczki !!!A prace domowe dzisiaj za ciebie nadrabiam ja , bo syf w chałupie jak jasna ... no wiec dzisiaj ty leżysz , ja biegam :*

Dzień dobry wszystkim dziewczynkom :) Turbodymolodóweczkom :)
Ja jak zwykle dopiero wstałam i nie mam pojecia od czego zacząć chyba od rozpalenia w piecu , jak zwykle ... Sie zdenerwowałam bo sobie wczoraj załadowałam cały pierwszy odcinek House MD z 6 sezonu ( a długasny jest) a tu ciach , rano mi mamuska kompa wyłączyła jak wychodziła do pracy !!! a ja właśnie chialam to oglądać jak wstane !!!

No i nic , trzeba sie wziąć za siebie . Strasznie dużo syfów mi wyskoczyło ... błeee ... chyba musze sobie mikrodermabrazje zrobić ...

Mnie teraz też wyskakują jakieś syfki. chyba moja księżna mi odbiera resztki mojej ur:-pody:szok::szok::szok:

copy.png
favicon.ico

Aninsen- kochana, lez i odpoczywaj...wazne, ze z corcia jest wszystko ok :) a ty wykorzystaj ten czas, lez, ogladaj tv, czytaj ksiazki i planuj co bedziesz robila z corcia w lutym :)

Chyba zaraz znowu sie popłaczę !!! Stwierdziłam że jednak imię dla dziewczynki bardziej odpowiada mi Oksana niż Kinga czy Kalina ...A Mój Kocur że nie ! I nigdy w życiu !!! Ja sie chyba załamie jak będzie dziewczynka , bo to bedzie oznaczać że sie nie dogadamy co do imienia ...

Dogadacie się, dogadacie.:tak::tak::tak:

Witam Dziewczynki:tak:
Anisen bedzie dobrze, tylko lez i nic nie rob:tak:

Ale dzis u nas brzydka pogoda,zimno, mokro i ciemno tak, ze nic mi sie nie chce:-:)-( Najchetniej bym przespala caly dzien:zawstydzona/y:
Milego dnia kochane:tak::tak:

reklama
cześć Gwioazdeczki.
Przyszłam sie wytłumaczyć dlaczego mnie nie będzie na forum :-(
Będe raz dziennie aglądać do was ale nie dam rady doczytać co pisałyście, bo macie tempo okrutne.

Wczoraj byłam na wizycie u lekarza. Kinga ma sie dobrze, wazy już 877g. Ma zdrowe serduszko, kręgosłup i resztę. Ma tez długaśne nogi wiec sie śmiejemy ze będzie modelka. Wzrost po wujku gdyby odziedziczyła- mój brat ma 187 to byłaby wielka dziewczynka.
Gorzej ze mną. Mama lezeć, zero gonienia, załatwiania spraw. Skróciła mi sie juz szyjka i lekarz sie boi zebym nie urodziła w 8 miesiącu. Wiec mam zgode na mały 15 minutowy spacer dziennie, zeby sie dotlenic, w domu mam wiecej lezeć niz łazic, zero dźwigania, nawet po 1kg cukru mam wysyłać męza. Po prostu mam dmuchać i chuchać. no i nie siedziec długo w jednej pozycji. Wiec nie jest fajnie.
przebeczałam pól nocy, juz mi lepiej. wolałabym uniknąc szpitala, będe wszystko robic zeby było najlepiej. za 3 tygodnie kontrola i jak sie nie pogorszy to odrobina rygorów zdjeta i bede częsciej z Wami. Ale teraz mnie zrozumcie prosze.
Będe myśleć co u Was Słoneczka. Wybaczcie ze tak wyszło
Anisen Kochana odpoczywaj teraz i uważaj na siebie:-( Myślami i duchem jestem z Tobą:-(i super że z Kingusią wszystko w porządku;-)

Do góry