olenka12345
Fanka BB :)
Magda*** ogromne gratki!! to następna księżniczka wśród Lutówek;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie wróciłam od lekarza. Wszystko ok. z dzieckiem.
Będziemy mieli córeczkę:-):-)
Twarde Sniezynki z nich beda ....gratuluję córeczki:-) Dziewuchy rosną w siłę. Mamy przewagę
I ciszzzzzzzza ..... aha Brzydula to i ja ide
Godz.18:00 Śniezynki oglądają brzydulę i zapada półgodzinna cisza na BB hehe;-)
Ja w sumie tez . a teraz reklamy moze ktoras sie pojawi ?ja to mam podzielną uwagę i B i BB oglądam:-)
superjupieeeeeeeeeeee!!! musze sie pochwalić właśnie odwiedził mnie kurier i przywiózł łóżeczko i pościele dla naszych pociech normalnie jestem taaaaaaaaaaka podekscytowana,że paczke już oczywiście otworzyłam, pooglądałam sobie materac i pościele i wogóle jestem już cała happy i czekam na mężusia bo już telefonicznie uspokoił mnie żebym łóżeczka nie zaczęła skręcać hehehe oj zna mnie dobrze,że jesteście mam się komu pochwalić a przede wszystkim podzielić emocjami ;-)
ja zakosilam od mamy taką wielką poduchę z kompletu wypoczynkowego, żeby za każdym razem nei budowac piramidBiedna jesteś, jak Ci puchną nogi, to po pracy trzymaj je do góry np. na ścianie albo na poduszce.