Ty Ty!!! trochę przesadziłaś z tą tęsknotą bo Ci nie uwierzyłam
reklama
Tygrynko...ja pamiętam, że leżysz dużo i odpoczywasz i dlatego tylko nie jesteś tu z nami mega często
przewertowałam internet w poszukiwaniu info jak zachęcić dziecko do zmiany pozycji ale niestety w tak wczesnym wieku ciążowym ułożenie jest zmienne... więc pozostaje mi teoria o wstydliwości i nielubieniu badań usg przez moją kruszynkę. Szkoda tylko, że teraz zgrywa bohaterkę i kopie mnie wysooooko po lewej stronie na wysokości pępka/koło biodra.
przewertowałam internet w poszukiwaniu info jak zachęcić dziecko do zmiany pozycji ale niestety w tak wczesnym wieku ciążowym ułożenie jest zmienne... więc pozostaje mi teoria o wstydliwości i nielubieniu badań usg przez moją kruszynkę. Szkoda tylko, że teraz zgrywa bohaterkę i kopie mnie wysooooko po lewej stronie na wysokości pępka/koło biodra.
Tygrynko...ja pamiętam, że leżysz dużo i odpoczywasz i dlatego tylko nie jesteś tu z nami mega często
o jak Cię strzelę w motyli łepek!! ja tu jestem codziennie!!! nawet jak leżalam w szpitalu, to pisałam z koma!!!
Kuzwa pisalam capslockiem a wyszlo malymi...(((mamo sowki - gratuluje sisiorka - niestety moja milus juz zajeta - rechot bedzie jej tesciowka...
Kuzwa pisalam capslockiem a wyszlo malymi...(((
ee to chyba dobrze?? ja wolę jak piszesz małymi
Mamo Sówko także gratuluję!!!!
jak mnie nie widzisz?? ja Ci nawet komenta walnęłam a Ty mnie nie widzisz???
jak mnie nie widzisz?? ja Ci nawet komenta walnęłam a Ty mnie nie widzisz???
oo już mam MARCIOSZKĘ
reklama
oo już mam MARCIOSZKĘ
Marcioszka heheh dobreee jeszcze takiej wersji nie słyszałam pomijając że od męża już nie słyszę Myszko tylko Słoniątko