reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

witam lutóweczki :-)

Ja wlaasnie wrocilam z pracy juz tam nie moge wysiedziec jest straszne goraca chyba ze 30 stopni a jak sie otworzy oknam to sie robi przecig jeszcze gorzej :-( przez ta gorącz to strasznie puchne ze az mi se buty za ciasne robią :-(

Dobra troszke sie pouzalałam nad soba a teraz zabieram sie za czytanie bo sporo tego naskrobałyscie :-( albo nie jeszcze sie troszke pouzalam chyba złapałam znowu jakas infekcjie bo mnie strasznie piecze mała :-( a wizyta u gina za tydzień dopiero :-(

reklama

Ja wlaasnie wrocilam z pracy juz tam nie moge wysiedziec jest straszne goraca chyba ze 30 stopni a jak sie otworzy oknam to sie robi przecig jeszcze gorzej :-( przez ta gorącz to strasznie puchne ze az mi se buty za ciasne robią :-(

Dobra troszke sie pouzalałam nad soba a teraz zabieram sie za czytanie bo sporo tego naskrobałyscie :-( albo nie jeszcze sie troszke pouzalam chyba złapałam znowu jakas infekcjie bo mnie strasznie piecze mała :-( a wizyta u gina za tydzień dopiero :-(
Marga witaj w klubie ja tez mam z mala problem ale juz zaczelam kuracje clotrimazolum dopochwowo i masc mam nadzieje ze to cos sobie odpusci -trzymam kciuki za ciebie

o matko:-( idź Kochana na zwolnionko nie męcz się w pracy to nie ma sensu:-( i przy okazji idź z tą infekcją powiedz przez telefon że to bardzo pilne na pewno Cię szybciej przyjmą:sorry:

Kurde!! Dziewczyny ale mam PECHA!! :(

Wyjechałam na chwile zeby odebrac te wyniku z tej krzywej cukrowej i tutaj w tej WARSZAWIE sa tak popieprzone Ulice ,ze koniec!! Jedzie sobie glowna a od niej wychodza male drozki osiedlowe i one maja PIERWSZENSTWO , to co ze nie ma zadnego znaku nawet, o podporzadkowaniu tylko jakies smieszne linie na ulicy. No i badz tu madry ... ja na glownej , dziadek z prawej przed kreskami, puszczam go on stoi... no to jade a on rusza w tej chwili! SUppppperrrr

Caly bok mam rozwalony i to jeszcze nie w swoim aucie tylko M , bo moj zostal w Poznaniu :-:)-(a on jest na treningu i dopiero za 2 h wroci...:-(

Co za pech, mam prawo jazdy 9 lat i jeszze sie nie spotkalam z taka glupota naparwde!!!!

Dobrze,ze dziadek w miare wyluzowany... bo jakby mi jeszcze cisnienie podniosl to juz w ogole bylby koniec! :-(

Kurde... szkoda mi tego samochodu bo taki ladny :-( ciekawe co M powie...

Juz mi sie odechcialo jechac na usg i wynikow tez nie odebralam :zawstydzona/y:

A gdzie Kochana w Warszawie chcialas dojechac?
Ja tez jeżdze po stolicy i zawsze sie denerwuję zeby nikt we mnie nie uderzył ani ja w kogoś!!!!!
Dla mnie wazniejsze to jak Ty sie czujesz? I czy Tobie i malutkiej nic sie nie stalo????
Auta szkoda ale je mozna wyklepac i naprawic............
A na takie dziadki trzeba uwazac bo nigdy nie wiadomo jaki manewr wykonają!!!

mam nadzieje ze badania ok
000203FC.gif

Ostatnia edycja:
A gdzie Kochana w Warszawie chcialas dojechac?
Ja tez jeżdze po stolicy i zawsze sie denerwuję zeby nikt we mnie nie uderzył ani ja w kogoś!!!!!
Dla mnie wazniejsze to jak Ty sie czujesz? I czy Tobie i malutkiej nic sie nie stalo????
Auta szkoda ale je mozna wyklepac i naprawic............
A na takie dziadki trzeba uwazac bo nigdy nie wiadomo jaki manewr wykonają!!!

mam nadzieje ze badania ok
000203FC.gif
ja po warszawie tez nie cierpie jezdzic bo za duzo hamstwa na drodze juz wole obrac kierunek na minsk mazowiecki tam przynajmniej ludzie bardziej uprzejmi- uutapia pierszenstwa i nie trabia z byle powodu! A le ogolnie z kultura na drodze jest coraz gorzej jak dałam prwko jakies 9 lt temu to sie calkiem łatiej jezdziło mimo ze maluchem :-)

Marga witaj w klubie ja tez mam z mala problem ale juz zaczelam kuracje clotrimazolum dopochwowo i masc mam nadzieje ze to cos sobie odpusci -trzymam kciuki za ciebie
masc clotrimazolum tez stosuje moze troszk minie! Ostanio gdzies czytałam ze po kuracji antybiotykowej moze sie zmienic ph w pochwie i łatwo o podraznienia to moze to mi dolega :-(

reklama
Do góry