patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Cholera wezmę na wszelki wypadek tą cytrynę, bo widzę że każda inaczej to znosi, a wolę się przygotować od razu na najgorszeJa piłam tą glukozę wczoraj. Jakoś udało mi się to wypić ale....... po pół godzinie zwymiotowałam Masakra. I co? I oczywiście badanie muszę powtórzyć i jeszcze raz to świństwo pić. Idę w czwartek, bo jutro dentysta Tym razem dodam cytryny bo inaczej to chyba nie przejdzie ;-) Najgorsze że po tym jeszcze tak z 3 razy mnie na wymioty zbierało
Pracuje w najgorszej dziurze w Polsce, po prostu miałam pecha, wszystko było ok do czasu, gdy się okazało że idę na L4 ale co zrobić......Patrycja - gdzie ty pracujesz z takim pajacem, w głowie się nie mieści!!! Burak, cham i nie wiem co jeszcze. U mnie nie było takiej rozmowy, wszyscy raczej mi gratulowali, pytali jak się czuje i też oferowali znajomych, dobrych lekarzy....
Mi na podstawie tego kalendarza chińskiego wyszła dziewczynka, następne chce mieć chłopca trzeba będzie według grafiku ;-)
powodzenia przy kredycie;-) Będę trzymać jutro kciuki za Ciebie i za Kingusię;-):-)Cześć Lodóweczki.
pojawiam sie i znikam.
Przeszłam wam powiedziec ze Was uwielbiam i strasznie mi za wami tęskno ale mamy teraz tyle roboty z kredytami, mieszkaniem i do tego zwaliły mi sie zaległe korki ze nie daję rady.
Jutro o 8 rano jadę do Krakowa, ok 18 mam wizytę u lekarza, niestety mój nie jedzie bo ma tyle pracy, za to jadę z teściem. Będe wracać ok 24 wiec kochane dam znać co i jak dopiero w czwartek.
Alexandria wyglądałaś prześlicznie. Wszystkiego najlepszego na noej drodze małeńskiego Stanu. niech Wam sie szczęsci. Sto Lat Młodej Parze
a tak w ogóle to gdzie się Ilonka ulotniła? Była była i ucichła? A Najeli?
Ja się poobżerałam obiadkiem i tak za mną słodkie chodzi dzisiaj, ale mam silną wolę i mówię nie ciasteczkom i innym pokusom dam radę