reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A ja dziewczynki mam stresa, bo idę porozmawiac z dyrektorką przedszkola w sprawie przeniesienia mojego synka bliżej domu. W Krakowie było sie bardzo ciężko dostać do przedszkola, więc my też się początkowo niedostaliśmy. Po rekrutacji wywiesili w internecie gdzie są wolne miejsca i mój mąż popędził zapisać synka do najbliższego, w którym były wolne miejsca. Niestety musze go zawozić samochodem i przywozić ( a mój mąz często jest w delegacji, więc mi w tym nie jest w stanie pomóc) i nie wyobrażam sobie, jak się mała urodzi - środek zimy i bedą ją musiała rano do samochodu i jego i jazda. Chcę przenieść go tak, bym mogła z wózkiem podejść i go zaprowadzić czy odebrać. Rozmawiałam już 2 razy z tą dyrektorką - jest bardzo miła i za każdym razem prosi, bym przyszła za 2 tygodnie. Doradźcie mi co mówić jej - proszę ją, że jestem w ciązy itd. że mąż w delegacjach

Powiedz jej to samo co nam tu napisałaś:tak:To jest chyba zrozumiałe, że im bliżej tym lepiej dla Was z powodu dzidziusia no i ZIMY

reklama
W ogóle...
Jakiś mam zrypany strasznie dzień...
Nudzi mi się przeokropnie, a nic mi się robić nie chce...
Może to dlatego, że muszę spadać do pracy niedługo?
Teraz to jeszcze bardziej mi się nie chce
:eek::sorry:

Nie piszcie dziś za dużo, co bym mogła jutro nadrobić.
Życzę miłego dnia!

ten kids club, to nie taki głupi pomysł, wiele kobiet nie ma z kim zostawić swoich dzieci na godzinę, dwie, a z tego co się orientuje to tu nie ma czegoś takiego jesteś genialna!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

No fajny fajny pomysł. U nas są takie ale nie dużo - może dwie "przechowalnie" hehe. Musiałabyś chyba tylko ukończyć jakiś kurs przygotowawczy :tak:

Powiedz jej to samo co nam tu napisałaś:tak:To jest chyba zrozumiałe, że im bliżej tym lepiej dla Was z powodu dzidziusia no i ZIMY

No i tak zrobię
Mama Sówka - trzymam kciuki za wizytę - musi dziś pokazać się maleństwo w całej okazałości - trzymam za to kciuki.
Za wszystkie pozostałe wizyty tez trzymam kciukaski.

A ja dziewczynki mam stresa, bo idę porozmawiac z dyrektorką przedszkola w sprawie przeniesienia mojego synka bliżej domu. W Krakowie było sie bardzo ciężko dostać do przedszkola, więc my też się początkowo niedostaliśmy. Po rekrutacji wywiesili w internecie gdzie są wolne miejsca i mój mąż popędził zapisać synka do najbliższego, w którym były wolne miejsca. Niestety musze go zawozić samochodem i przywozić ( a mój mąz często jest w delegacji, więc mi w tym nie jest w stanie pomóc) i nie wyobrażam sobie, jak się mała urodzi - środek zimy i bedą ją musiała rano do samochodu i jego i jazda. Chcę przenieść go tak, bym mogła z wózkiem podejść i go zaprowadzić czy odebrać. Rozmawiałam już 2 razy z tą dyrektorką - jest bardzo miła i za każdym razem prosi, bym przyszła za 2 tygodnie. Doradźcie mi co mówić jej - proszę ją, że jestem w ciązy itd. że mąż w delegacjach
Hmm... ja bym jej truła w kółko to samo aż by zmiękła, powiedz np. że masz ciężką sytuację i nie masz możliwości odbierać synka z innego przedszkola, powiedz że ze zdrowiem kiepsko dodaj te delegacje i nie wiem co jeszcze...:sorry:trzymam kciuki żeby się udało:tak::tak:

No fajny fajny pomysł. U nas są takie ale nie dużo - może dwie "przechowalnie" hehe. Musiałabyś chyba tylko ukończyć jakiś kurs przygotowawczy :tak:
jest dużo bezpłatnych kursów z urzędu pracy, tylko musiałabym być bezrobotna więc klops, ale poszukam tak zwyczajnie na pewno coś takiego jest więc czemu nie spróbować, a może akurat coś wykiełkuje z tego:sorry: potem Rechotkowi odpale część dochodów za pomysł;-):-)

ggosia : posłodź !!!
Dyrektorki lubią słuchać że tyle się mówi o jakości ich placówki , że ponoć najlepsze przedszkole itp :) to też pewnie pomoże :)

reklama
Do góry