reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No bo tu już któraś z kolei z dziewczyn pisze że że zawody miss mokrego cycka się już u nich rozpoczęły ... a ja z natury niecierpliwa osoba jestem :)

Ty się laska ciesz... bo ja chodziłam cały dzień dziś w pracy i co poszłam do kibla, to se cycki oglądałam, czy nie mam jakiegoś przecieku gdzieś :cool2::-D:eek:

reklama
Ty się laska ciesz... bo ja chodziłam cały dzień dziś w pracy i co poszłam do kibla, to se cycki oglądałam, czy nie mam jakiegoś przecieku gdzieś :cool2::-D:eek:
ja jeszcze nie mam pezecieków:-) ale mam juz ich dosc sa tak ogromne ze juz leza na brzuchu i strasznie mnie bola :-(

lece spuniu bo jutro znow o 5 pobudka!! Dobranoc dziewczynki ! kolorowych snow buziaki :-)

wcinam berlinkę, zagryzam pączkiem i popijam colą cherry :-D
o jeeeeżuuu to ja chyba az taka zachciankowa nie jestem:))):-D:-D:-D
I ja mykam lulu
Doooo Braaaa Noooooc:tak::tak:

i jeszcze gotuję fasolkę po bretońsku :-D:laugh2::-D

Co do picia coli i kolek maluszka, to nie wydaje mi się to prawdą (chociaż nie jestem expertem), bo dziecko nie dostaje do organizmu naszego pokarmu, tylko to, co przetworzone, dopiero z mlekiem dostaje te paskudztwa

hej dziewczyny.JA mam termin na 21 lutego.Dziś coś mnie brzyszek pobolewa i w łazience byłam już chyba ze 30 razy od rana.Mała mi siedzie gdzieś na pęcherzu

reklama
Do góry