reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Gucha90..aby płatki róż wyścielały drogę Waszego przeznaczenia,a szczęśie radośc i miłośc były przeznaczeniem Waszych dni!Najlepszego na nowej drodze!!;-):-)

Najeli to sie kuruj żeby Cię całkiem nie rozłożyło:tak: a co do rodziny..to sie nie przejmuj..miej ich gdzieś..pokaż ,że jesteś od nich sto razy lepsza i niech Ci zazdroszczą!;-):-)

reklama
Gucha Cudnego dnia dla Was....
zycze zebyscie byli bardzo bardzo szczesliwi!!!!!

A ja dziewczynki zagladam na chwilkę by zyczyc Wam pieknej i spokojnej Soboty :)))))

...to dobrze, ufff musiałabym Ci przesłać czekoladki które dostanę od Patrycji (mam nadzieję:-p), nadrobimy kochana aj promiss!!! śpij dobrze (ale przyznaj się, zmykasz do spania czy do przyszłego męża??:-p) kolorowych snów, buziaki!!
Ja święty Mikołaj nie jestem i adresu nie mam ani nie znam!:-p:-D

GUCHA WSZYSTKIEGONAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!

Dzień dobry Dziewczynki mam nadzięje że dziś będzie mi jakś chodził ten internet:sorry: Wczoraj padłam do łóżka jak trupek po wykładach tak mnie łapsko bolało od pisania że masakra:-( Dziś na szczęście nie mam niczego;-) Ale biorę mopa i idziemy sprzątać domek, bo pasuje się już przeprowadzać zima za pasem, a my jesteśmy daleko za murzynami:zawstydzona/y: Ale idę teraz jeść!:-D mam makrelę w pomidorkach zrobię sobie pastę rybną:tak::-)

wita kochane lutoczki!!!

Ja tez dzis juz nie spie od 6 bo mialam koszmarne sny :-( i teraz bede caly dzien chodzic na rzesach:-(
U mnie dzis kłopotów z pradem ciag dalszy- dalej nie ma i stracilam nadzieje ze na weekend bedzie!!!!

GUCHA w tym szczeólnym dniu zyczymy ci zeby kazdy nastepny dzien był tak szczesliwy jak ten dzisiejszy!! Duuuzzooo buziaczkow odemnie i synka!!!:-)

Czarodziejko również miłego dnia!:-)

Patrycjo miłego sprzątanka i smacznej pasty:tak::-)

ja zmykam sie szykowac i lece na uczelnie..dzisiaj do 21 to okolo 22 bede w domku jak dam rade to jeszcze dzis do Was zajrze,jak wcześniej nie padnę;-) tymczasem życzę Wam miłej soboty;-)
Buźka!:-)

gucha na nowej drodze życia życzę wszystkiego co najlepsze, by Ci się wszystkie marzenia spełniły i wszystko przebiegało po Twojej (Waszej) myśli:-D

Wczoraj spotkanko się udało, a dziś jestem u rodziców i sióstr:-)

Buziaczki i miłej soboty:-D jak będę w domu to nadrobię zaległości:tak:

Czarodziejko również miłego dnia!:-)

Patrycjo miłego sprzątanka i smacznej pasty:tak::-)

ja zmykam sie szykowac i lece na uczelnie..dzisiaj do 21 to okolo 22 bede w domku jak dam rade to jeszcze dzis do Was zajrze,jak wcześniej nie padnę;-) tymczasem życzę Wam miłej soboty;-)
Buźka!:-)
Dziękuje właśnie jem:-D Powodzenia na uczelni;-) ja po wczorajszych wykładach mam dość:confused2:

reklama
Do góry