reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Tygrynka boję się jak sobie poradzę... ale wiara czyni cuda - ponoć ;)

no jak będzie M to Kacper, a jak K to Kornelia :)) chyba, że coś się zmieni... :D

a w facecie masz oparcie? w rodzinie? zresztą i tak dasz radę:tak:
śliczne imię Kacper, też bym tak dała, ale mój mały chrześniak-zazdrośnik tak ma na imię, więc odpada... my na początku chcieliśmy Sebastian, ale odkąd wiemy, że będzie chłopak to wymyślamy nowe:wściekła/y:

Akurat wyciągnęłam litere "i" bo mnie wkurzała to o jeden odcisk mniej haha

no właśnie źle!! teraz będziesz miała nierówną kratkę na policzku jak się obudzisz!! powyjmuj resztę:-p

KINGUSIA A JA CIE PAMIETAM JAK DO NAS PRZYSZLAS ALE NIE BYLAS PEWNA CZY BEDZIE LUTY CZY MARZEC ... I POWIEM SZCZERZE ZE BYLAM ZAWIEDZIONA BO NAS OPUSCILAS ALE CZYTALAM TROCHE MARCOWKI I WIDZIALAM ZE TAM BYLAS A U NAS JUZ NIE .... WIESZ TU PISZEMY O WSZYSTKIM DLATEGO PISZE BO TO MNIE TROCHE TKNELO , NO ALE TO BYL TWOJ WYBOR . MAM NADZIEJE ZE TERAZ JUZ NA DLUZEJ U NAS ZAGOSCISZ

Tygrynka mi się podoba też Dawid , Daniel, Patryk ;P ale mój A. się nie zgadza hehe, bo mu się zawsze jakieś imię z kimś kojarzy ;/ tak samo jeszcze próbuję "walczyć" o imię Alicja niż Kornelia , ale zobaczymy ... :)
no mam oparcie na szczęście w chłopaku i w rodzinie :) więc mam nadzieję, że się ułoży w 100%

chathamka a no wstyd mi teraz i głupio... bo tak lekarz zamącił, bo z USG z września wyszło, że 1 marzec, a z @ 27 luty i myślę, że lepiej "polegać" na OM niż na terminach z USG :)) z resztą LUTY bardziej mi się podoba niż MARZEC :p hihi
więc będę do Was częściej zaglądała :D

reklama
A mogę włożyć "i" spowrotem niż pieprzyc się z całą resztą ?:-)

nooo dobraaa

Tygrynka mi się podoba też Dawid , Daniel, Patryk ;P ale mój A. się nie zgadza hehe, bo mu się zawsze jakieś imię z kimś kojarzy ;/ tak samo jeszcze próbuję "walczyć" o imię Alicja niż Kornelia , ale zobaczymy ... :)
no mam oparcie na szczęście w chłopaku i w rodzinie :) więc mam nadzieję, że się ułoży w 100%

mi też się podoba Dawid i Daniel, ale mojemu oczywiście nie:-D a Alicja jak dla mnie ładniejsze niż Kornelia, ale te też fajne:tak:
super że masz oparcie w bliskich, to juz możesz na luzie czekać na luty:tak: a jakiś slub planujecie?

Do góry