reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
:-d:-d:-d
ha hahaakurat wyciągnęłam litere "i" bo mnie wkurzała to o jeden odcisk mniej haha
Tygrynka boję się jak sobie poradzę... ale wiara czyni cuda - ponoć
no jak będzie M to Kacper, a jak K to Kornelia ) chyba, że coś się zmieni...
a w facecie masz oparcie? w rodzinie? zresztą i tak dasz radę
śliczne imię Kacper, też bym tak dała, ale mój mały chrześniak-zazdrośnik tak ma na imię, więc odpada... my na początku chcieliśmy Sebastian, ale odkąd wiemy, że będzie chłopak to wymyślamy nowe
Akurat wyciągnęłam litere "i" bo mnie wkurzała to o jeden odcisk mniej haha
no właśnie źle!! teraz będziesz miała nierówną kratkę na policzku jak się obudzisz!! powyjmuj resztę
KINGUSIA A JA CIE PAMIETAM JAK DO NAS PRZYSZLAS ALE NIE BYLAS PEWNA CZY BEDZIE LUTY CZY MARZEC ... I POWIEM SZCZERZE ZE BYLAM ZAWIEDZIONA BO NAS OPUSCILAS ALE CZYTALAM TROCHE MARCOWKI I WIDZIALAM ZE TAM BYLAS A U NAS JUZ NIE .... WIESZ TU PISZEMY O WSZYSTKIM DLATEGO PISZE BO TO MNIE TROCHE TKNELO , NO ALE TO BYL TWOJ WYBOR . MAM NADZIEJE ZE TERAZ JUZ NA DLUZEJ U NAS ZAGOSCISZ
kingusia1991
Tygrynka mi się podoba też Dawid , Daniel, Patryk ;P ale mój A. się nie zgadza hehe, bo mu się zawsze jakieś imię z kimś kojarzy ;/ tak samo jeszcze próbuję "walczyć" o imię Alicja niż Kornelia , ale zobaczymy ...
no mam oparcie na szczęście w chłopaku i w rodzinie więc mam nadzieję, że się ułoży w 100%
no mam oparcie na szczęście w chłopaku i w rodzinie więc mam nadzieję, że się ułoży w 100%
kingusia1991
chathamka a no wstyd mi teraz i głupio... bo tak lekarz zamącił, bo z USG z września wyszło, że 1 marzec, a z @ 27 luty i myślę, że lepiej "polegać" na OM niż na terminach z USG ) z resztą LUTY bardziej mi się podoba niż MARZEC hihi
więc będę do Was częściej zaglądała
więc będę do Was częściej zaglądała
reklama
A mogę włożyć "i" spowrotem niż pieprzyc się z całą resztą ?:-)
nooo dobraaa
Tygrynka mi się podoba też Dawid , Daniel, Patryk ;P ale mój A. się nie zgadza hehe, bo mu się zawsze jakieś imię z kimś kojarzy ;/ tak samo jeszcze próbuję "walczyć" o imię Alicja niż Kornelia , ale zobaczymy ...
mi też się podoba Dawid i Daniel, ale mojemu oczywiście nie a Alicja jak dla mnie ładniejsze niż Kornelia, ale te też fajne
super że masz oparcie w bliskich, to juz możesz na luzie czekać na luty a jakiś slub planujecie?