reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
Tygrynka postaram się zaglądać częściej ale Wy tak szybko piszecie , że będę musiała z parę godzin na początku przeczytać Wasze posty hehehe chyba najaktywniejsze jesteście z całego forum, co ? ;P
no to gratuluję synka...
a czy ja wiem, w Szczecinie jest tak, że ciągle pada - zupełnie jak w Londynie hehe ale mróz dzisiaj niezły ... ;/
no to gratuluję synka...
a czy ja wiem, w Szczecinie jest tak, że ciągle pada - zupełnie jak w Londynie hehe ale mróz dzisiaj niezły ... ;/
ale co wiedziałaś?
że będziesz czekać na pytanko a jeśli Chathamanka zada Ci na priv to przeczytaj nam je dobrze??
ależ tu nocnych marków hehehe
o proszę, kto tu się zjawił noo :-)
ja cały dzień zdychalam a teraz odżyłam
Tygrynka postaram się zaglądać częściej ale Wy tak szybko piszecie , że będę musiała z parę godzin na początku przeczytać Wasze posty hehehe chyba najaktywniejsze jesteście z całego forum, co ? ;P
no to gratuluję synka...
oj ciężko nas nadrobić to fakt, nawet częste forumowiczki jak znikną na dzień, dwa to maja problem
a ja widziałam dzisiaj przez okno jak taki mały różowy krasnalek tupał nóżkami i chlapał wodą z kałuży, no rozczuliłam się tak słodko to wyglądało
coś jeszcze chcialam napisać ale zapomniałam
skoro pytania brak ide spać nie mam sily już czekać n8 laseczki
śpij spokojnie, buziaaa
Tygrynko chyba cierpię ostatnio na bezsenność A do tego dzisiaj zasypiam sama w swoim towarzystwie to sobie buszuje po necie ]:->
tylko się nie zasiedź do rana!!
ja niedługo zmykam, tylko jeszcze na nk zerknę
Ilonaa
Mein Schatz :)
oj ciężko nas nadrobić to fakt, nawet częste forumowiczki jak znikną na dzień, dwa to maja problem
a ja widziałam dzisiaj przez okno jak taki mały różowy krasnalek tupał nóżkami i chlapał wodą z kałuży, no rozczuliłam się tak słodko to wyglądało
coś jeszcze chcialam napisać ale zapomniałam
wspominałaś coś o lodówce to może o tym chciałaś napisać dokładniej
Ilonaa
Mein Schatz :)
Ja chyba 2h przeglądałam demotywatory i śmiałam się jak debil w głos :-)śpij spokojnie, buziaaa
tylko się nie zasiedź do rana!!
ja niedługo zmykam, tylko jeszcze na nk zerknę
reklama
kurde cos mam z laptopem wylaczyl sie???????????????????
a twoj meno byl z toba na usg- jesli nie wyciagnij go moj byl no i jakos to teraz inaczej znosi