reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
też mam dziwne sny, ale czasem po siku nie mogę długo zasnąć... w dodatku w nocy mija więcej czasu bez leków i nad ranem budzę się spocona jak mysz:szok:
kurczę Pysiu dzielna jesteś mi by się nie chciało wychodzić w to zimno by jechać, nawet po męża:-p
chcialabym zmienić ten tryb snu, ale ciężko mi się przestawić... jak się położę przed 1 to leżę i się męczę...

wiesz co wolę go zgarnąc wczesniej bo jeszcze im po pijaku coś do łaba strzeli .Dobrze ze już sa u znajomego w domu to tak bezpiczniej sie wydaje, ale cholera ich wie ;)

heh no to faktycznie lepiej go sobie zgarnij do domku:tak:
ja już sięgnęłam dna w obżarstwie - wyjadam środek, czyli budyń z małą ilością ciasta z 4dniowych pączków...:zawstydzona/y:

reklama
Do góry