reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hej:-D Mnie tu nie było ponad tydzień,bo miałam rodzinkę kilka dni u siebie no i wesele w rodzinie-3 dni się świętowało-oczywiście ja bezprocentowo,a za to jako kierowca sie przydałam:tak:
Nie jestem w stanie nadrobić zaległosci,a przynajmniej nie dzisiaj-tak intensywnie dyskutujecie;-)
Ale za to chciałam się pochwalić nowiną,że już wiem,że będziemy miec synka:-) czyli w domu sie wyrówna,bo są dwie dziewczynki i jeden chłopiec:-D myślę,ze to będzie Maciuś:tak: co znaczy hebr. מתתיהו Matatjahu, oznaczające "dar od Boga":-D

Gratuluję Maciusia (Mazaltow)מתתיהו

Kochane zbieram się, bo jadę z Andrzejem do Brna do Czech (teraz są tam wyścigi i coś im się popsuło chyba i musimy zawieźć)... może wrócę dzisiaj :-p mam nadzieję, że wrócę :)! Najeli pewnie będę jechała przez Twoje okolice to Ci pomacham :-)

reklama
Do góry