reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Anne gratuluję Maciusia :-) Siły w domu się wyrównają (prawie) :-D

Najeli witamy w 6 miesiącu :-D

Luczynko masz absolutne prawo wymiksować się z robienia Świąt będąc w 8 miesiącu ciąży. Jedź do Mamy i miej baaardzo głęboko w dupie resztę. No i staraj się nie stresować.
Ja to złośliwa okropnie jestem, więc do 20 grudnia bym mówiła żeby przyjechali a 21 że się jednak kiepsko czujesz i nic ze Świąt :-p

A ja kupiłam Lolkowi łóżko :rofl2::rofl2: Niestety dopiero w środę będę je mieć :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Anne gratuluję Mateuszka :-) Siły w domu się wyrównają (prawie) :-D

Najeli witamy w 6 miesiącu :-D

Luczynko masz absolutne prawo wymiksować się z robienia Świąt będąc w 8 miesiącu ciąży. Jedź do Mamy i miej baaardzo głęboko w dupie resztę. No i staraj się nie stresować.
Ja to złośliwa okropnie jestem, więc do 20 grudnia bym mówiła żeby przyjechali a 21 że się jednak kiepsko czujesz i nic ze Świąt :-p

A ja kupiłam Lolkowi łóżko :rofl2::rofl2: Niestety dopiero w środę będę je mieć :sorry:

Nie wiem czy ktoś już Cię pytał, dlaczego Lolek?

Karolek? Kalolek? Lolek? Tak?

zaraz zaraz dziewczynki,a czy to nie dzisiaj miałyśmy oglądac"Rozmowy w toku" o disco polo:-D ja mam włączony komp..tylko że sie skupię na pisaniu pracy..ale będę do Was tu lukac;-) no i oczywiście na tvn..o 16stej;-)

ooh yeah.... to już dziś, to już dziś :-D (a ja myślałam, że w piątek:sorry:dzięki za przypomnienie)

Kochane, jadę do Oświęcimia bo mam jedną sprawę do załatwienia. Mam nadzieję, że raz dwa uda mi się wrócić....
Buziaki i do później...

P.S. Nie piszcie za dużo! :-):-)

reklama
Do góry