kaasiorek84
Fanka BB :)
fotki postaram sie dac pozniej bo aparatu nie mam, jutro sciagne program do telefonu i kabel znajdę, to z fona prześlę;-) stres nieeeee może później sie pojawi, przed ołtarzem ihihihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie gadaj... max 60 stron...
Zarządzanie Projektami, Lean Management & Reengineering - czyli to co w pracy robię więc jest lajcik
A Ty co studiujesz / jaki temat pracy?
super temacik lubię takie, a gdzie pracujesz, co robisz?? a może wyślesz mi swoją prackę żebym mogła ją przerobic coś dodać coś odjąć i oddać jaką swoją??
studiuję socjologię, ale nie taką klasyczną, tylko przedsiębiorstwa i pracy, czyli praktycznie ZZLlicencjat: Motywacja pracowników w wielokulturowym środowisku pracy na przykładzie firmy.... Magisterka: (jeszcze roboczy tytuł, coś tam dodam bardziej "społeczengo") Upadłość firmy na przykładzie...
fotki postaram sie dac pozniej bo aparatu nie mam, jutro sciagne program do telefonu i kabel znajdę, to z fona prześlę;-) stres nieeeee może później sie pojawi, przed ołtarzem ihihihi
he heDell Products Poland, Kierownikuję tu i tam
Prackę wyślę jak antyplagiat mi przejdzie
Dell Products Poland, Kierownikuję tu i tam
Prackę wyślę jak antyplagiat mi przejdzie
a jest jakiś oddział w Poznaniu? pokierownikuj tutaj i mnie zatrudnij, poza ciążą to mam same zalety a jesteś teraz na l4 czy nadal pracujesz? ale siedzisz w HR czy coś innego? jejjj ja też chcę!!!