reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
masakra mamy z mężem zawsze niezłą zabawę z tych kolesi:-D

wiecie co?? wzięłam się za pisanie mgr:tak::tak: (tylko pytanie co ja tu robię i skąd wiem, że na tvn kończy się Na Wspólnej:-p:zawstydzona/y:)

ja mam swoją napisaną ale moja Pani Promotorka nie ma czasu jej obejrzeć.... czizasssss:-pa polewkę to ja mam z tych lasek głupich

ja mam swoją napisaną ale moja Pani Promotorka nie ma czasu jej obejrzeć.... czizasssss:-pa polewkę to ja mam z tych lasek głupich

nooo laski to sa tam pierwsza klasa, takie niunie normalnie sama bym się z jedna z nich umówiła, one są piękne, madre, po prostu idealne:-D

to może ja Ci obejrzę Twoją a Ty napiszesz moją??:-D na jaki temat pisałaś?co studiowałaś w ogóle??ja jestem nadal wykończona po licencjacie, który miał 214 stron z czego 114 to był tekst pisany moimi biednymi łapkami ze o bniednym mózgu nie wspomnę!!

nooo laski to sa tam pierwsza klasa, takie niunie normalnie sama bym się z jedna z nich umówiła, one są piękne, madre, po prostu idealne:-D

to może ja Ci obejrzę Twoją a Ty napiszesz moją??:-D na jaki temat pisałaś?co studiowałaś w ogóle??ja jestem nadal wykończona po licencjacie, który miał 214 stron z czego 114 to był tekst pisany moimi biednymi łapkami ze o bniednym mózgu nie wspomnę!!

no nie gadaj... max 60 stron...
Zarządzanie Projektami, Lean Management & Reengineering
- czyli to co w pracy robię więc jest lajcik :tak:
A Ty co studiujesz / jaki temat pracy?

ty tygrynko wredna??????? no co ty nie wierzę;-) chociaż te twoje oczka mogą zwieść ihihihhi

bo nowym sympatycznym koleżankom to ja się nie ujawniam:-p ale poczekaj kochana poczekaj... jeszcze przyjdzie czas, że i Ty będziesz miała mnie dosyć:-p

Kasiu jak tam przygotowania??wszystko już załatwione, dopiete na ostatni guzik?? wklej fotki obrączek jestem ciekawa czy faktycznie podobne do naszych:tak: a stresik już się włączył czy nadal nie?:-)

reklama
AH .... JAK MI KTORAS POWIE ZE MA MEZA TAKIEGO JAK JERZY Z NA WSPOLNEJ....AH CHYBA SIE ZAKOCHAM....
błagam cie zameczyłby cię na śmierć massakra przegnałabym dziada kazała się wytarzac w błocie spocić i wrócić....

masakra mamy z mężem zawsze niezłą zabawę z tych kolesi:-D

wiecie co?? wzięłam się za pisanie mgr:tak::tak: (tylko pytanie co ja tu robię i skąd wiem, że na tvn kończy się Na Wspólnej:-p:zawstydzona/y:)

he he he bo masz cudnie podzielna uwagę

ja mam polewkę z ludzie którzy takie głupoty wymyslają

Do góry