reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hehe Pysia przypomniało mi się, że miałam Ci napisać, że mnie pokarało, ale na własną prośbę - już wiem jak smakują gazowane jajka!!:wściekła/y: wczoraj zjadłam 2,5 jajka na twardo z majonezikiem (i nic więcej, bez chleba czy coś), a za chwilę popiłam szklanką gazowanego lifta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: O H Y D A!!! myślałam, że jajka mi same przez przełyk wyjdą, bleeee:-p

reklama
Tak czytam o tej wadze i czytam przed ciążą ważyłam 54 kg teraz 58 jakoś chyba za mało tyję do tego co jem ;/ A jem cały czas ;/
Zastanawiam się jak to będzie z moim szokiem jak wejdę na wagę i zobacze tam ponad 60 kg :szok::shocked2::szok: trauma hahahhaah :-D

A w ogóle tak rozmyślam o tym, że nasze dzidzie są teraz takie małe ważą maksymalnie do 500 gram chyba :-p a co to będzie jak w brzuchu będzie już taka 4 kilowa dzidzia :confused: Jesteśmy już za połową tygodni co do całości i teraz ta waga chyba szybko będzie się pieła w górę :p Oj co to będzie co to będzie :-D

Cześć, dziewczyny!! Wiem, że wątek z powitaniami jest gdzie indziej, ale tu jest taki ruch, że aż miło:-) Trochę późno tu zajrzałam, ale mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do Waszego brzuszkowego grona :-) Czytam Was od czasu do czasu :cool2: Jestem w 20 tygodniu, mała zaczęła się ruszać i w ogóle pięknie jest:happy: To co? Mogę wypić z Wami południową herbatkę?;-)

Ania

reklama
Cześć, dziewczyny!! Wiem, że wątek z powitaniami jest gdzie indziej, ale tu jest taki ruch, że aż miło:-) Trochę późno tu zajrzałam, ale mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do Waszego brzuszkowego grona :-) Czytam Was od czasu do czasu :cool2: Jestem w 20 tygodniu, mała zaczęła się ruszać i w ogóle pięknie jest:happy: To co? Mogę wypić z Wami południową herbatkę?;-)

Ania

No raczej...MUSISZ
ŁELKOM

Do góry