MAMINA- FAJNIE ZE JESZCZE NIE SPISZ BO IM NAS WIECEJ TYM LEPIEJrechot1sb.dzieki za powitamko i taz mam nadzieje ze szybko zalapie a roaczej bede sie modlic oto bo przy mojej anemi to mometami zstanawiam sie czy wogule ja to ja czy matrix.ale sie postaram sprezyc jak naj mocniej.poczytam i zalapie twoja klime.pozdrawiam.
reklama
mamina77
Zaciekawiona BB
WITAM!!! WRESZCIE SIE DOCZEKALAM I CIESZE SIE ZE ZDECYDOWALAS SIE DO NAS DOLACZYC - JESTEM PRZEKONANA ZE NUDZIC SIE NIE BEDZIESZ. POZDRAWIAM I PISZ JAK NAJWIECEJ
chathamko.to dzieki tobie tu jestem i juz sie ciesze niezmiernie!postaram sie byc regularnie i udzielac sie pilnie[kur...jeszcze niewiem jakim cudem ale dla chcacego....]ja moge obiecac jedynie ,ze nic niemoge obiecac.daj mi troszke czasu bym sie rozkrecila i zalapala Wasza klime.na czesc lutowek hip hip!----hura!!!!
sorki musze do wujka Cezarka zagladnac...znowu!!!uuffff!!taki juz los.
mamina77
Zaciekawiona BB
chathamka jak tu spac jak przez nocki mi sie biorytm przestawil.no i przez ciaze tez,ale spoko damy rade nie?a ty czemu niespiochasz?
chathamka jak tu spac jak przez nocki mi sie biorytm przestawil.no i przez ciaze tez,ale spoko damy rade nie?a ty czemu niespiochasz?
bo ona ma nocne ADHD
mamina77
Zaciekawiona BB
a coto ADHD?bo ona ma nocne ADHD
reklama