reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Cześć Dziewczyny
Małż poszedł do roboty i ja znowu sama jestem... Próbowałam iść jeszcze spać, ale po herbacie dyskoteka się zaczęła, więc chyba z wrażnienia nie mogę już spać:sorry:i sobie jem to i owo oczywiście.

Trochę wczoraj napłodziłyście:szok:zajęło mi troszkę czasu połapanie się :-)ale już jest cool

Na dziś mam zadanie specjalne - pojadę z sister do Manu te knajpy obczajnikować na NASZE SPOTKANIEmoże nawet jakieś foty wstawię jak będziecie grzeczne

Tygrynko: słoneczko Ty moje, posłuchaj Cioci Anety, ja przez pierwsze tygodnie (do 13tygodnia do USG) musiałam też leżeć z powodu skurczy i bite 10 tygodni leżałam na duphastonie, który pozwolono mi odstawić dopiero tydzień temu. Nie muszę chyba dodawać, jak się czułam mając w głowie wcześniejsze poronienie... Proszę posłuchaj rad dziewczyn i lekarzy i leż bo to naprawdę pomaga. Zero wysiłku - jedynie wycieczka do ubikacji i np mycie łba :-Dtrudno - niech wszyscy tańcują wkoło Ciebie. Ja nawet teraz nie robię żadnych mega wypadów - maksymalnie do sklepu na drugą stronę ulicy albo do babci 2 przystanki autobusowe - i tyle. Kup sobie te wszystkie ciążowe gazetki (pewnie już je masz; jak tak to Ci podrzucę moją pracę dyplomową do sprawdzenia :-)), herbatka koło łóżka, laptopik, pilot tv i leżymy:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Po nocnym party pewnie teraz będą tu pustki bo dziewczyny kaca będą cały dzień leczyć:-D po coca-coli oczywiście
Szkoda że znowu padłam jak kawka i ominęła mnie taka impreza:-(
Za to od 4 nie śpię i nadrobiłam zaległości

ej pusto bo niektórzy za maż wychodzą jutro ;)
Wszystkiego Najlepszego życzę Ci aby ten dzień był początkiem najszczęśliwszych dni Waszego wspólnego Życia

PAULA-Gratuluję córci:-)

ZNACHORKA- bardzo Ci współczuję relacji z mamą,
nie daj się postaw się

Dzień dobry Słoneczka :-)

Najeli gratulacje, cieszę się,że z małym wszystko super! Niech Adaś rośnie zdrowo (swoją drogą to już duże chłopisko super :-D)a TY odpoczywaj,żeby się tam wszystko ładnie pozamykało ;)
Rechotku ja również niepokoiłam się ruchami w jednym miejscu, a u mnie dwójka to tym bardziej, pytałam lekarza i stwierdził,że albo dzieciaki tak upodobały sobie miejsce albo mam tam najbardziej wrażliwą część brzucha, tu w sumie by się zgadzało, bo to było podbrzusze, ale teraz już czasem kopną w inne miejsce, np w pęcherz- nie polecam,,, albo koło pępka, więc się nie martw, doczekasz się :-)
Agasz Wszystkiego Naj NAJ Najlepszego na Nowej Drodze Życia a dziś cudownego, niezapomnianego DNia :-):-):-):-):-)
Mantezowa witaj :-)ja też już nie śpię, tyle,że od 6 a wczoraj miałam mega ból głowy i tak jak piszesz, padłam jak kawka :-) miłego dzionka

ale byla noc....z narzeczonym spalam nareszcie no ale i tak do niczego wiekszego nie doszlo ( przeze mnie - wiadomo dlaczego- w jednym watku to napisalam)ale za to bardzo fajnie mi sie spalo.

Kupilam wczoraj majty ciążowe, bo oczywiscie nie mam majtek na ciaze bo wszytkie mi uciskaja brzuszek. Bardzo droga ale i bardzo udana inwestycja. Majtki lux, wygodniaste, juz nie musze bez gaci chodzic ( chodzilam po domu :p ) te majtasy sa takie ze wcale ich nie czuc na skorze :)

Dzis niby jest slonce u mnie ale pewnie ziąb jak trzeba. Nie lubie przemarzac, ale powiem wam ze pocic sie duzo bardziej nie lubie.

musze dzis 3 felietony napisac (Łomatko!!!!) brakuje mi tematów...podrzuccie mi cos... o aferze juz mam jakby co_Ogolnie sporo pracy mnie dzis czeka, ale wcale nie kwapie sie zeby cokolwiek z tym zrobic :| jestem rozkojarzona i tylko bym leniuchowala chociaz paradoksalnie leniuchowac tez mi sie nie chce :p

Moj kochany chce mnie dzis zabrac do muzeum wsi radomskiej bo znowu chce foty trzaskac. Nie lubie tego ! nie lubie siebie ogladac na fotach...wrrrr...czy ja w ogole kiedykolwiek lubialam sie ogladac ? :/

Jak wam minela noc? mi dzidzia sie ruszala o 4 nad ranem :)

pozdrawiam wszytkich i caluje.

ale byla noc....z narzeczonym spalam nareszcie no ale i tak do niczego wiekszego nie doszlo ( przeze mnie - wiadomo dlaczego- w jednym watku to napisalam)ale za to bardzo fajnie mi sie spalo.

Kupilam wczoraj majty ciążowe, bo oczywiscie nie mam majtek na ciaze bo wszytkie mi uciskaja brzuszek. Bardzo droga ale i bardzo udana inwestycja. Majtki lux, wygodniaste, juz nie musze bez gaci chodzic ( chodzilam po domu :p ) te majtasy sa takie ze wcale ich nie czuc na skorze :)

Dzis niby jest slonce u mnie ale pewnie ziąb jak trzeba. Nie lubie przemarzac, ale powiem wam ze pocic sie duzo bardziej nie lubie.

musze dzis 3 felietony napisac (Łomatko!!!!) brakuje mi tematów...podrzuccie mi cos... o aferze juz mam jakby co_Ogolnie sporo pracy mnie dzis czeka, ale wcale nie kwapie sie zeby cokolwiek z tym zrobic :| jestem rozkojarzona i tylko bym leniuchowala chociaz paradoksalnie leniuchowac tez mi sie nie chce :p

Moj kochany chce mnie dzis zabrac do muzeum wsi radomskiej bo znowu chce foty trzaskac. Nie lubie tego ! nie lubie siebie ogladac na fotach...wrrrr...czy ja w ogole kiedykolwiek lubialam sie ogladac ? :/

Jak wam minela noc? mi dzidzia sie ruszala o 4 nad ranem :)

pozdrawiam wszytkich i caluje.

Napisz felieton o nas ;)

A co do gaciochów to ja kupiłam sobie w H&M w cenie 59zł za 3 pary też bardzo wygodne

musze dzis 3 felietony napisac (Łomatko!!!!) brakuje mi tematów...podrzuccie mi cos... o aferze juz mam jakby co.

1.napisz o BB :)
2.coś feministycznego - PARYTETY - za czy przeciw? Kongres Kobiet (w czerwcu chyba to było) stworzył postulat obowiązku wciągania na listy wyborcze 50% kobiet i umieszczania na przemian na listach wyborczych nazwisk pań i panów. Ja tam nie wiem, czy taki Obowiązek byłby okej, bo to chyba nie fair - mądra/nie mądra a na liście jak kandyduje być musi bo kobieta (to mi pachnie też historiami z większymi prawami z racji np pochodzenia. Tu: urodziłaś się kobietą więc na bank miejsce masz); generalnie tematyka i tematy feministyczne zawsze budzą emocje, szczególnie u PANÓW - można by było coś ciekawego napisać o dyskryminacji kobiet w pracy, w szkołach, uczelniach.

Ja tam lubię takie tematy biorące "myśli pod włos" - takie nieuczesane i niewygodne

Wita m drogie kolezanki!

mi od wczoraj moje chorobsko nie przeszlo wic rezygnuje dzis z wesela tylko sie na slub wybiore! Lece posprzatac i pomalowac ladnie paznokietki bo na slubie tez trzeba jakos wygladac :-)

[SIZE=+2]Agasz wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Zeby kazdy kolejny dzien byl tak szczesliwy jakten dzisiejszy!![/SIZE]

reklama
Do góry