reklama
obiecujesz???????????kiedy będziesz?????????????pociągiem czy autobusem?????na tydzień czy na dwa???????????
A ja sie zapomniałam czyms pochwalić !!!
Dziiiisiaj pieeeerwszy raaazzz widziałaaam gołym okiem jaaaaak mój pasoooożyt mnie kooopie !!! Tak smiesznie mi skóra na brzuchu podskakiwała A cholera mała jak trzymam ręke na brzuszku , to nie kopnie , jak zabieram to od razu harce
Dziiiisiaj pieeeerwszy raaazzz widziałaaam gołym okiem jaaaaak mój pasoooożyt mnie kooopie !!! Tak smiesznie mi skóra na brzuchu podskakiwała A cholera mała jak trzymam ręke na brzuszku , to nie kopnie , jak zabieram to od razu harce
zabeczka
Fanka BB :)
Tygrynko, glowa do gory, bedzie dobrze. Sluchaj lekarzy a na pewno sie wszystko uspokoi.Najwazniejsze jest zeby sie nie denerwowac i myslec pozytywnie.Trzymam za Ciebie kciuki, zeby wszystko bylo ok za tydzien na wizycie.jestem w domku, po badaniu ktg... ogólnie beznadzieja, nadal macica napięta, skurcze regularne... gdzie ta mała cholera tak się spieszy??? teraz: zwiększona dawka leku o połowę, dodany nowy i surowe przykazanie: leżeć... za tydzień góra dwa do kontroli i jak się nie poprawi to szpital się kłania:-( ja nie wiem dlaczego się to nie uspokaja, przecież już dwa tygodnie biorę leki i raczej leżę, najwyżej co 2/3 dni spacerek... chyba muszę się w końcu pogodzić z faktem, że moja ciąża jest patologiczna, chociaż nienawidzę jak lekarze tak o niej mówią:-(
tygrynko - to my teraz bedziemy cie kontrolowac - jak masz lezec to lez i sie nie ruszaj z tego wyra . Wiesz ze z kazdym dnie zostaje nam coraz mniej wiec dasz rade swoja droga lepiej chyb a lezec w domu jak w szpitalu , wiec zadnych polonezow , spacerkow ,itp. na spacerki przyjdzie czas jeszcze ci sie odechce juz niedlugo -damy radejestem w domku, po badaniu ktg... Ogólnie beznadzieja, nadal macica napięta, skurcze regularne... Gdzie ta mała cholera tak się spieszy??? Teraz: Zwiększona dawka leku o połowę, dodany nowy i surowe przykazanie: Leżeć... Za tydzień góra dwa do kontroli i jak się nie poprawi to szpital się kłania:-( ja nie wiem dlaczego się to nie uspokaja, przecież już dwa tygodnie biorę leki i raczej leżę, najwyżej co 2/3 dni spacerek... Chyba muszę się w końcu pogodzić z faktem, że moja ciąża jest patologiczna, chociaż nienawidzę jak lekarze tak o niej mówią:-(
Anisen
kochamy Cię mocno
Tygrynko przytulam mocno. Kochana musisz myśleć pozytywnie.
niestety jak kazali lezeć to ŻADNYCH spacerów, nawet co 2 czy 3 dni. To sie wiąze z tym ze po domu tez nie ma wędrowania. łózeczko, kocyk, picie na stoliczku, dzwonek na drugim i maja Ci donosic jak królewnie ;-). Korzystaj bo potem to Ty będziesz po nocach nie spac i biegać wkoło maleństwa.
Znam dziewczyny które całą cieze przelezały i to twardo lezały, zakupy tylko przez internet i urodziły śliczne zdrowiutkie dzieciaczki.
wiec sie nie wygłupiaj i masz do lutego z nami być. Bo jak nie to Cie dorwę a wtedy zobaczysz co to znaczy małe złośliwe gnomisko ;-)
Myśl ze Twoja ciąza jest specjalna bo i masz pod serduszkiem wspaniałe dzieciątko. to i wyróznic sie chce
niestety jak kazali lezeć to ŻADNYCH spacerów, nawet co 2 czy 3 dni. To sie wiąze z tym ze po domu tez nie ma wędrowania. łózeczko, kocyk, picie na stoliczku, dzwonek na drugim i maja Ci donosic jak królewnie ;-). Korzystaj bo potem to Ty będziesz po nocach nie spac i biegać wkoło maleństwa.
Znam dziewczyny które całą cieze przelezały i to twardo lezały, zakupy tylko przez internet i urodziły śliczne zdrowiutkie dzieciaczki.
wiec sie nie wygłupiaj i masz do lutego z nami być. Bo jak nie to Cie dorwę a wtedy zobaczysz co to znaczy małe złośliwe gnomisko ;-)
Myśl ze Twoja ciąza jest specjalna bo i masz pod serduszkiem wspaniałe dzieciątko. to i wyróznic sie chce
mam tylko nadzieję, że nie będę Wam za dużo marudzić, bo jesteście świetne dziewczynyi szkoda, żebym Wam psuła humorki
Paulla - super że wszystko jest ok!!! gratuluję dziewuszki!!
aha Poznanianki - byłam na Polnej i mimo, że podchodziłam do izby przyjęć jak do jeża to byłam bardzo milo i sympatycznie potraktowana
Paulla - super że wszystko jest ok!!! gratuluję dziewuszki!!
aha Poznanianki - byłam na Polnej i mimo, że podchodziłam do izby przyjęć jak do jeża to byłam bardzo milo i sympatycznie potraktowana
olenka12345
Fanka BB :)
Już się skończył(Shrek);-) także teraz jak się wszystrkie rozpiszą to nie nadążymy z czytaniem
Tygrynko..wszystko będzie dobrze..musisz dużo się leniwiĆ..odpoczywaj jak najwięcej!;-)..a wszystko wróci do normy;-)
Tygrynko..wszystko będzie dobrze..musisz dużo się leniwiĆ..odpoczywaj jak najwięcej!;-)..a wszystko wróci do normy;-)
reklama