reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

nie nie jestem oglądam SHREKA

Tygrynka uspokoi sie na pewno spokojnie....raczej leżysz...wiesz takie bajki to wiesz ciągle coś robisz gotujesz kombinujesz przystopój troche cooooo bo sie do ciebie przejade

reklama
A ja sie zapomniałam czyms pochwalić !!!
Dziiiisiaj pieeeerwszy raaazzz widziałaaam gołym okiem jaaaaak mój pasoooożyt mnie kooopie !!! Tak smiesznie mi skóra na brzuchu podskakiwała :-D A cholera mała jak trzymam ręke na brzuszku , to nie kopnie , jak zabieram to od razu harce :p

jestem w domku, po badaniu ktg... ogólnie beznadzieja, nadal macica napięta, skurcze regularne... gdzie ta mała cholera tak się spieszy??? teraz: zwiększona dawka leku o połowę, dodany nowy i surowe przykazanie: leżeć... za tydzień góra dwa do kontroli i jak się nie poprawi to szpital się kłania:-( ja nie wiem dlaczego się to nie uspokaja, przecież już dwa tygodnie biorę leki i raczej leżę, najwyżej co 2/3 dni spacerek... chyba muszę się w końcu pogodzić z faktem, że moja ciąża jest patologiczna, chociaż nienawidzę jak lekarze tak o niej mówią:-(
Tygrynko, glowa do gory, bedzie dobrze. Sluchaj lekarzy a na pewno sie wszystko uspokoi:).Najwazniejsze jest zeby sie nie denerwowac i myslec pozytywnie.Trzymam za Ciebie kciuki, zeby wszystko bylo ok za tydzien na wizycie.

jestem w domku, po badaniu ktg... Ogólnie beznadzieja, nadal macica napięta, skurcze regularne... Gdzie ta mała cholera tak się spieszy??? Teraz: Zwiększona dawka leku o połowę, dodany nowy i surowe przykazanie: Leżeć... Za tydzień góra dwa do kontroli i jak się nie poprawi to szpital się kłania:-( ja nie wiem dlaczego się to nie uspokaja, przecież już dwa tygodnie biorę leki i raczej leżę, najwyżej co 2/3 dni spacerek... Chyba muszę się w końcu pogodzić z faktem, że moja ciąża jest patologiczna, chociaż nienawidzę jak lekarze tak o niej mówią:-(
tygrynko - to my teraz bedziemy cie kontrolowac - jak masz lezec to lez i sie nie ruszaj z tego wyra . Wiesz ze z kazdym dnie zostaje nam coraz mniej wiec dasz rade swoja droga lepiej chyb a lezec w domu jak w szpitalu , wiec zadnych polonezow , spacerkow ,itp. na spacerki przyjdzie czas jeszcze ci sie odechce juz niedlugo -damy rade

Tygrynko przytulam mocno. Kochana musisz myśleć pozytywnie.
niestety jak kazali lezeć to ŻADNYCH spacerów, nawet co 2 czy 3 dni. To sie wiąze z tym ze po domu tez nie ma wędrowania. łózeczko, kocyk, picie na stoliczku, dzwonek na drugim i maja Ci donosic jak królewnie ;-). Korzystaj bo potem to Ty będziesz po nocach nie spac i biegać wkoło maleństwa.

Znam dziewczyny które całą cieze przelezały i to twardo lezały, zakupy tylko przez internet i urodziły śliczne zdrowiutkie dzieciaczki.
wiec sie nie wygłupiaj i masz do lutego z nami być. Bo jak nie to Cie dorwę a wtedy zobaczysz co to znaczy małe złośliwe gnomisko ;-)
Myśl ze Twoja ciąza jest specjalna bo i masz pod serduszkiem wspaniałe dzieciątko. to i wyróznic sie chce

mam tylko nadzieję, że nie będę Wam za dużo marudzić, bo jesteście świetne dziewczyny:tak:i szkoda, żebym Wam psuła humorki:tak:

Paulla - super że wszystko jest ok!!! gratuluję dziewuszki!!

aha Poznanianki - byłam na Polnej i mimo, że podchodziłam do izby przyjęć jak do jeża to byłam bardzo milo i sympatycznie potraktowana:tak:

Już się skończył:D(Shrek);-) także teraz jak się wszystrkie rozpiszą to nie nadążymy z czytaniem:-D

Tygrynko..wszystko będzie dobrze..musisz dużo się leniwiĆ..odpoczywaj jak najwięcej!;-)..a wszystko wróci do normy;-)

reklama
Do góry