reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
A jak myślicie, przez kogo kobiety tracą głowy i nerwy? No?
W końcu jutro łaskawie zaniesie te Je*ane CV do innej roboty, toć w tej co teraz jest to o****ać można dosłownie! Wyjeżdża o 8:00 wraca o 21:30 a o 22:00 czasem jakieś zebrania jeszcze mają i weź się tutaj nie denerwuj, dziecko w drodze a tu tatuś prawie nocuje w biurze! I to jeszcze bywają dni, że dniówki nie zarobi! Ale ja postawiłam w końcu na swoim i co się zdarzyło po 15 minutach? Przyjechał po 15 minutach z podkulonymi uszami, jutro z samego rana jedzie do nowej pracy, którą ma obiecaną...boże...czy każdemu facetomi trzeba najpierw młotkiem w łeb, żeby zrozumiał tak proste rzeczy?!

A jak myślicie, przez kogo kobiety tracą głowy i nerwy? No?
W końcu jutro łaskawie zaniesie te Je*ane CV do innej roboty, toć w tej co teraz jest to o****ać można dosłownie! Wyjeżdża o 8:00 wraca o 21:30 a o 22:00 czasem jakieś zebrania jeszcze mają i weź się tutaj nie denerwuj, dziecko w drodze a tu tatuś prawie nocuje w biurze! I to jeszcze bywają dni, że dniówki nie zarobi! Ale ja postawiłam w końcu na swoim i co się zdarzyło po 15 minutach? Przyjechał po 15 minutach z podkulonymi uszami, jutro z samego rana jedzie do nowej pracy, którą ma obiecaną...boże...czy każdemu facetomi trzeba najpierw młotkiem w łeb, żeby zrozumiał tak proste rzeczy?!
Jak to mi siostra przed slubem powiedziała: Monia, kązdy chłop jest taki sam, byle by Cie z twarzy podobał:eek: także tak takżdy jest taki sam i tak jak nie rzucisz mięchem to nie zajarzy

reklama
Do góry