reklama
luizka5
Fanka BB :)
moj? he no 21 lat temu....heheluizka był już ślub?? czy coś pomyliłam
ktoras z macoszek miala miec ale nie pamietam ktora
luizka5
grrrrrrrrrr
.... masz nie plakac dziewczyno,masz powiedziec ze bedzie to co maz ugotuje ,bo ty wlasnie masz wizyte u kosmetyczki,no chyba ze na kucharke sie najelas u tych PANSTWA
Co TO WOGOLE JEST ZE TY POD NIEGO MUSIALAS GOTOWAC,MUSI GOTOWAC TO GOSPODYNI DOMOWA-najemna,A GOTOWAC POD KOGOS TO SIE PRZED WOJNA GOTOWALO
warto byloby meza uswiadomic ze ty sie tam na kuchte nie najmowalas,tylko jego zona jestes ,bo moze mu cos umknelo
.... masz nie plakac dziewczyno,masz powiedziec ze bedzie to co maz ugotuje ,bo ty wlasnie masz wizyte u kosmetyczki,no chyba ze na kucharke sie najelas u tych PANSTWA
Co TO WOGOLE JEST ZE TY POD NIEGO MUSIALAS GOTOWAC,MUSI GOTOWAC TO GOSPODYNI DOMOWA-najemna,A GOTOWAC POD KOGOS TO SIE PRZED WOJNA GOTOWALO
warto byloby meza uswiadomic ze ty sie tam na kuchte nie najmowalas,tylko jego zona jestes ,bo moze mu cos umknelo
Ostatnia edycja:
Nagadałam mężowi, że ja nie będę gotować czegoś innego niż sama chcę zjeść i może najpierw młody powinien z nami porozmawiać zanim przyjdzie jak gdyby nigdy nic na komputer...właśnie tak się rozwalają nawet najszczęśliwsze małżeństwa... ja już nie mam siły na to wszystko.... Teraz młody będzie nas wykorzystywał bo nikt mu nie zabroni przychodzić.... to już są szczyty... Dziękuję za pocieszenie i postawienie do pionu. Będę twarda i stanowcza. Od teraz!!!!
W zasadzie obowiązki dzielimy na pół i to co on umie ugotować to gotuje ale dziś jak wyskoczył, że ugotuje ziemniaki a nie ryż to mnie z nóg powaliło..... a ryżu mój mąż nie umie zrobić
W zasadzie obowiązki dzielimy na pół i to co on umie ugotować to gotuje ale dziś jak wyskoczył, że ugotuje ziemniaki a nie ryż to mnie z nóg powaliło..... a ryżu mój mąż nie umie zrobić
Ostatnia edycja:
luizka5
se niech gotuje co se chce,ja bym miala mowiac kolokwialnie to w doopie,ale ja bym palcem nie kiwnela
i tak jak napisala ridzia jakby mi ktores z moich wlasnych dzieci walnelo focha ze bedzie jadlo cos innego to pokazalabym mu gdzie leza gary i niech sa robi i posprzata po sobie
sto lat temu jak jeszcze PANNA GBURIA czasem bywala u nas na obiadach to wprowadzilam zasade,gotowal maz-powiedzialam krotko-goscimy twoje dziecko -ty gotujesz ,a ja mam relax
i tak jak napisala ridzia jakby mi ktores z moich wlasnych dzieci walnelo focha ze bedzie jadlo cos innego to pokazalabym mu gdzie leza gary i niech sa robi i posprzata po sobie
sto lat temu jak jeszcze PANNA GBURIA czasem bywala u nas na obiadach to wprowadzilam zasade,gotowal maz-powiedzialam krotko-goscimy twoje dziecko -ty gotujesz ,a ja mam relax
Ostatnia edycja:
medeuska
październikowa mama'09
ja biorę ślub za 3 tygodnie
luizka chyba o misiako Ci chodzi
izyda ja nie wiem co moja planuje
ale aż mnie zatkało bo P dzisiaj mi złożył życzenia na dzien matki powiedział, że mi się należą i normalnie bez gadania ojca, który jes w pracy.... masakra
ridzia pochwalisz się co to za książkę napisałaś? chętnie poczytam
luizka chyba o misiako Ci chodzi
izyda ja nie wiem co moja planuje
ale aż mnie zatkało bo P dzisiaj mi złożył życzenia na dzien matki powiedział, że mi się należą i normalnie bez gadania ojca, który jes w pracy.... masakra
ridzia pochwalisz się co to za książkę napisałaś? chętnie poczytam
Ostatnia edycja:
luizka5
poprawilam sie
Ostatnia edycja:
reklama
luizka5
no czo ;-)
Podziel się: