reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

a ja Wam powiem, że u mnie (tfu tfu) jest teraz z eksiową rewelacyjnie...

od dłuższego czasu:-)

i nawet chce zostac moją kolezanka:szok::baffled::sorry::eek::sorry::eek:

:szok::szok: SZok myślę że jesteś rozsądna i nie dasz się wrobić w udawaną przyjażń bo to może być ostre w skutkach dla ciebie , a nóż zechce być kumpelką dla twojego męża .

reklama
haha ten etap mamy już za sobą:sorry2::-D:baffled::rofl2:

bo ona nie ma koleżanek... w sumie to nikogo..... dlatego na siłe szuka wsparcia w kimkolwiek:sorry2::sorry2: na szczęście zaczyna rozumieć, że u nas nie ma czego szukać:sorry2::sorry2:

to czemu tak jest , czemu wiecznie pląta wam się pod nogami ? ... bo jak coś to miała byś niezły trójkącik ,,hihih

Witam macoszki.Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie- dawno mnie tu nie było.Widze sporo zmian...U nas też sporo się zmieniło-na lepsze.Kiedyś byłam macochą teraz przyszywaną babcią...a mojego L. dzieci coraz bardziej mnie doceniają.Skończyły się -narazie- z nimi problemy.Mają swoje życie,rodziny i swoje problemy a jak nie potrafią sobie z nimi dać sobie rady przychodzą nie do mamusi tylko do nas.Mam nadzieję,że i u was też wszystko się poukłada tak jak należy.
pamiętamy :)
fajnie ze utarliście ex nosa gartulacje ;-)

mama julci --witam cię i bardzo ci współczuj z całego serca . może jakoś z Bożą pomocą dacie sobie radę i utrzecie eksiarze nosa ..

to czemu tak jest , czemu wiecznie pląta wam się pod nogami ? ... bo jak coś to miała byś niezły trójkącik ,,hihih
hahahahah:-D nie no jest coraz lepiej.. coraz mniej się pląta;-)
Oj skąd ja to znam...A zapomnialam wcześniej napisać,że eksowa podała L. o podwyżke alimentów na siebie.Ona o podwyżke my o obniżke i wyszło po naszemu.Sąd obniżył jej alimenty-w maju mija czas do kiedy L. będzie jej płacil-ona chciala 1300zl miesięcznie bo jest niby schorowana,nie ma pracy itp.My podaliśmy o obniżenie do 300zł- wcześniej płacił 450.Napisaliśmy i udowodniliśmy jej,że pracuje ale w Niemczech i to nielegalnie-sąd wybral jej wyciągi z banku- a tam systematyczne wpłaty.wiadomo tlumaczyła,że to kasa córki,ale i to sąd sprawdził- córtka ma swoje konto .Podaliśmy wcześniej w przybliżeniu daty kiedy tam była i w jakich miejscowościach- wszystko się zgadzało...ponadto zataila,że ma dofinansowanie do mieszkania .Jak wszystko wyszlo na jaw obniżyli alimenty do 300zl a jej wniosek odrzucono,W końcu utarliśmy jej nosa.Teraz znowu jest w niemczech i pracuje,ale kazała dzieciom nam nic nie mówić,ale one zaraz nam powiedzialy.Teraz sprawa o podział majątku- musi eksowispłacić pół mieszkania- już biadoli,że nie będzie miała z czego,ale jak jej nie stać to my możemy ją splacić,ale ona absolutnie na to nie idzie.Zobaczymy jak wybrnie z tej sytuacji
to super że utarliście jje nosa-teraz oby poszło z mieszkaniem:tak:

lepiej niech wam odda mieszkanie , będzie lepszy pożytek z tego . tylko w nim razem nie zamieszkajcie, bi to złe wspomienia by , przywróciło .

No- mieszkanko by się przydało, jak Julka dorośnie, a poki co mozna wynająć i kasa co miesiąc...

no opieram super pomysł, zawsze pieniądze można odkładać jesć nie chcą ....a ona nich się doni ......

reklama
Mama J super ze u was taks iwetnie sie darzy. Mam nadzieje ze exiowa calkiem padnie na twarz i wkoncu da sobie spokuj z wymyslonymi historyjkami jaka to ona biedna.Trzymam kciuki :)

Medeuska a ta twoja exia czego szuka :)) Niezla panna z niej :))

Do góry