reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla macoch: Jak Wam się układa z Waszymi pasierbami?

Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy:) przepraszam, że nie odezwałam się szybciej, ale musiłam w pracy skończyć kilka projektów. nie ma to jak pożądnie dostać w kość w robocie.
Idąc za Waszami radami - jeszcze w niedzielę rozpoczęła się dyskusja, która - przerwami jeszcze trwa. Tym razem postanowiłam, że nie ustąpię. A jeśli mój M. się ugnie po raz kolejny, to zbierze swoje rzeczy z chodnika. Gdzieś jest punkt przegięcia pały.
Jakie to świąteczne, to co napisałam wyżej.
Pozdrawiam Was serdecznie i wracam do pracy:)

reklama
Cześc macoszki witam po świętach,Dawno mnie tu nie było i widze mam sporo nadrabiania w czytaniu.Wiatam nową macoszke na forum

Święta,święta i po świętach... Gdzie balujecie na Sylwester, ja z moim dzidziorkiem i resztą rodzinki w domu i bardzo się ciesze:-). Ale opisze wam newsa co u mnie. Jestem złą macochą-wg teściowej, bo kazałam biedulce wiki przyszyć guzik do poszewki, pokazałam jej jak to się robi- zresztą uczyli ją 3 lata temu w przedczkolu, no ale coś tam napomknęła babci że przyszyła guzik i babcia uznała że mi się nie chciało i dziecko zmuszam, mój P. też zły ojciec bo jak wpadła do nas teściowa to wiki naburmuszona czytała książkę, a mój jej dał do czytania bo już nie wiedziała co z nudów ze sobą zrobić. Więc biedna wiki... Napisałam sms do teściowej że przyszycie guzika i czytanie książki nie jest ponad siły 8latki. A co u was, bo cisza jak makiem zasiał, hehe.

Hej Dziewczyny:)
W Nowym Roku życzę Wam i sobie ;-), żebyśmy wszystkie były szczęsliwe i miały dużo siły na codzienne życie - bo tak mi się ostatnio wydaje, że Nam - Macochom, potrzeba jej dużo, dużo więcej:)

Ja podczytuje :sorry2:, wole nie pisac na temat pasierba zeby sie nie denerwowac za bardzo. Jak juz napisalam to i rowniez sie pochwale - oczekujemy syneczka (termin na maj).

pozdrawiam wszystkie macoszki :-)

reklama
Ja podczytuje :sorry2:, wole nie pisac na temat pasierba zeby sie nie denerwowac za bardzo. Jak juz napisalam to i rowniez sie pochwale - oczekujemy syneczka (termin na maj).

pozdrawiam wszystkie macoszki :-)
Super wieści!!! Rewelacyjnie :-D nono synuś i to w maju:happy2: super czas na rod:tak:zenie

Do góry