ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ola to dalas mi nadzieje na to ze dziewczyny z trudnym charakterem moga znalesc kogos
moga moga faceci potrafia byc cierpliwi a my tam mamy fajne charakterki, wystarczy odpowiedni facet i jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ola to dalas mi nadzieje na to ze dziewczyny z trudnym charakterem moga znalesc kogos
honey ja tez nie potrafie tak...A ja wlasnie mysle, ze osobie, ktora potrafi sie przeciwstawic i postawic na swoim to trudniej jest znalezc kogos. Bo wszyscy chca ugodowe, zeby lataly kolo faceta, a ja kurde nie umiem ;/ tak nadskakiwac
Anne.ges robisz tu dobrą robote. Wprowadzasz tyle optymizmu ...
A o wizji nowego związku ... mówmy ... mówmy .... mówmy .... Podejscia martunia415 moze nie zmienisz, ale moze je za Ciebie zmienic sytuacja Ciągle w Tobie mało optymizmu ... jak kiedyś ...
ja na chwile obecna mam bardzo bardzo pozytywne nastawienie i jestem szczesliwa.... a najbardziej cieszy mnie to ze mala zaczyna zachowywac sie calkiem calkiem naturalnie, zaczyna sie wyglupiac i jest fajnie, naprawde milo spedzamy czas we 3
hehe w moich zwizkach jak narazie spokoju nie bylo ,zazwyczaj z mojej winy bo jestem wredna i czepialska:-) takze ciezko ze mna wytrzymac
A to Flusek1989 ja bym tego nie nazywała czepialstwem. Po prostu wiesz czego chcesz, pewnych rzeczy nie akceptujesz a pewne wydają Ci się niezbędne. To dobre podejście..... Dobrze rozumiem??
honey ja wlasnie tez nie potrafie tak sksa kolo faceta.Ale jak jest mi z kims dobrze i ktos sie w stosunku do mnie ok zachowuje to ja jestem taka sama,ale jak facet wydziwia to ja na to nie przystaje.