reklama
No i jak tam dziewczyny z tym spotkaniem?? Bo tu takie wyjazdy na forum a nam się dalej nie udaje... może ta kawiarenka a może u kogoś w domu... jakby co to i u mnie by mogłó być... tylko ostrzegam ja pedantką nie jestem tylko balkan miałaby blisko ale reszta gorzej i nie za bardzo przy metrze...
balkan
Fanka BB :)
Halo! Halo! Odświeżam!!!!
6 lutego do Warszawy przyjeżdża Madzia - kolejna okazja, której przegapić nie można, żeby się spotkać - co Wy na to???
6 lutego do Warszawy przyjeżdża Madzia - kolejna okazja, której przegapić nie można, żeby się spotkać - co Wy na to???
konwalianka
Mały bąbelek
Ja jestem całym sercem za..ale jak to zorganizować.. to poniedziałek..a ja bez auta..buu
no ja jestem raczej mobilna więc powinnam dać radę.... tylko byle nie w porze największych korków bo Wiki może jeździć samochodem byle nie stał w miejscu jakby co to mogę znowu zaproponować mieszkanko, ale jak na razie to jeszcze dość odległy termin...
MADZIA
mama majuni i groszka
witam kochane
Jestem w Warszawie 6 lutego jak wspominała balkan .... Wstepnie planowałam zabrac Maję tylko na wizytę ale porozmawiam z mężem może udałoby się nam zebrać nieco wcześniej w całym składzie już np. od piątku czyli od 3.02 . my jesteśmy mobilni dojadę tam gdzie ustalicie miejsce.... mam nadzieję że uda się nam spotkać - ściaskam mocno
Jestem w Warszawie 6 lutego jak wspominała balkan .... Wstepnie planowałam zabrac Maję tylko na wizytę ale porozmawiam z mężem może udałoby się nam zebrać nieco wcześniej w całym składzie już np. od piątku czyli od 3.02 . my jesteśmy mobilni dojadę tam gdzie ustalicie miejsce.... mam nadzieję że uda się nam spotkać - ściaskam mocno
balkan
jak to weekend to ja się dostosuję - Konwalianka i Magia - Wam pewnie będzie najtrudniej, więc zastanówcie się, jak i gdzie udałoby Wam się dojechać....
reklama
balkan
Hop, hop!!!! widzimy się jakoś???