reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa i okolice

reklama
Hejka. ja jestem w tym i w przyszłym tygodniu, ale jak wyjedziemy 5.08 to wrócimy dopiero 19.08... więc albo przyszły tydzień Piątek, albo niestety dopiero po 19...
i teraz m ise niestety pozmieniały wolne dni - Piątki mam zawsze praktycznie wolne a czasem poniedziałki albo czwartki... (opiekunka z nami niestety zakończyła współpracę :(:(:( )

Ale jestem ZAAAAA!!!!

Ja w tym i w przyszłym tygodniu jestem jeszcze u Rodziców. Cały sierpień potem jestem w domu, no może z wyjątkiem jakichś małych wypadów weekendowych.

Czyli wychodzi na to, że jednak po 19, tak żeby i Saffi mogła być. A żeby mogła być i Forever to najlepiej sobota:) wychodzi mi z tego 25.08 dopiero. Żeby był komplet.

Ale co Wy na to, żeby się spotkać i wcześniej w mniejszym gronie. Z Moon, Zołzą i Nutią możemy się spotkać np. 3 sierpnia w piątek. Może i Saffi udałoby się do tej pory wrócić?

Ewentualnie jak Nutria wyjedzie możemy spotkać z Saffi...

Zawsze będzie tak, że kogoś nie będzie... no ale tak czy siak umilmy sobie czas i spotykajmy się częściej:)

Hmmm?

ja bardzo chętnie spotkam się 3.08, 25.08 nie mogę obiecać, bo jeżeli A na kawalerski pojedzie na weekend, to i ja wybywam do rodziców

No dobra, to najpierw zbierzmy ekipę na 3.08, kto może to będzie, kto nie może to dołączy następnym razem, ok?

Zołzik, termin Ci pasuje? Moon może Cię zgarnąć?

Nutria? Rozumiem, że będziesz?

Saffi - uda Ci się wrócić?

Forever - Ty pewnie nie dasz rady?

Hejka, ja 25.08. napewno nie również.:-( Albo 11 albo się piszę na 08.09. Fajnie Silva, że podjęłaś/przejęłaś inicjatywę... :happy: Szkoda tylko, że zgrać się nie możemy :-(

reklama
Dziewczyny na 3. 08 się nie załapię niestety. Wracam dopiero 5, bo R ma jakieś szkolenia całodzienne w pracy a nie chce mi się samej z dzieckiem całymi dniami siedzieć więc wolę pobyć troche u rodziców. Mam nadzieję, że następne spotkanie wypali.

Do góry