reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa i okolice

reklama
Silva - dobre wieści :-)
Aestima - a ja podziękuję po ;-)
Tak sobie dziś patrzyłam dojeżdżając do domu, że niektórzy to bezśnieżni kierowcy, którzy używają auta do zbierania tegoż, więc z parkowaniem może być różnie :baffled:
Ja w miarę ogarnęłam mieszkanie i przy okazji poznałam "kreatywność" pani do sprzątania :angry: np. co można znaleźć w dzbanku na herbatę - zbiór torebek z rzeczoną rośliną, oczywiście niezapakowanych :crazy:
Lista na jutro jest, wstajemy wcześnie, dziś w temacie tylko szorowanie plastikowych zabawek i pchacza....

Danie glowne gotowe:-)
2012-01-26 21.54.38.jpg

Wooow! :szok::-) Ale mi ślinka pociekła! :-)
Ja mam składniki na sałatkę, ale chyba zrobię ją jutro, co by bardziej świeża była. Mam nadzieję, że się wyrobię :-p

zolzik pewnie, że się wyrobisz, ja bym nie dała rady, bo ciasto trzeba zagnieść, szpinak rozmrozić, ser zetrzeć, później masę ukręcić...A mi pomagał dziś:zawstydzona/y:

reklama
zolzik ja muszę zerknąć na ciuszki jutro, dużo puściłam w obieg koleżance z pracy, która też w 2011 urodziła. Mam nadzieję, że coś wynajdę, u Mai w pokoju leżą a nie chcę jej budzić. Może nawet jakieś męskie wynajdę, bo od bratowej A dostaliśmy po ich synku i innych chłopakach z jej rodziny

Do góry