reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wałbrzyszanki

reklama
Kasia-Basia witaj i rozgość się:-)
andzia luuuzik, może przemęczenie materiału?:-D:laugh2:

Tak, Kacper chodzi do pierwszej klasy. Tyle mam oddechu, jak jest w szkole i tylko jedno szczęście do "ogarnięcia" przed te parę godzin dziennie. O ile nie są akurat chorzy, a to niestety rzadko się zdarza...

Czesc Dziewczynki

No to viola sie joduuuuuje, szczesciara:-D

Niezle namieszalyscie z Tunelowa i Ronalem:-D:-D:-D, no ale to zawsze Walbrzych:tak:

Kasia-Basia witaj - no i juz jest o jednka walbrzyszanke wiecej:-D

Wrocilam Jak Dobrze Byc W Domu Nie Dosc Ze Wrocilam Z Dwojka Chorych Dzieci To Jeszcze Okazalo Sie Ze Ejstm Matka Wariatka A Moje Dziecko Udaje Dusznosc Chyba Sie Wyleczylam Z Pobytow W Santrium Poprostu Masakra Opieka Lekarska Dawala Duuuuzo Do Zyczenia Poprostu Szkoda Slow

reklama
viola uuu...super nastrój widzę;)
Aż tak źle było???

I powiedz mi, kiedy wróciliście? W sobotę byłam z dzieciakami w Szczawnie i widziałam Panią wychodzącą z bloku przy Ul. Sienkiewicza i tak sobie pomyślałam, że to Ty:p Siedziałam na ławce przed tym blokiem, bo tam był taki plac zabaw...

Do góry