reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

U nas też strasznie gorąco a mnie non stop boli głowa:/
Poranna burza cudownie we,zazdr zazdroszczę:)
Emol no co fakt to fakt zawsze można rzucić okiem na tel na to czy na tamto:)
Kasieks co fakt to fakt w upały to nic się nie chce , ja to mam tak że jak gorąco to się nie chce nic przymierzać bo płyniesz a jak jest zima to tej tony ubrań nie chce się zdejmować :errr:

reklama
Pati pewnie przez odwodnienie. Napij się wody mineralnej przynajmniej 1 szklankę. Nie mam telewizora więc wszystko sprawdzam w tel. I dla mnie bez tel to jak bez ręki. :) tym bardziej jak on już zasnie to mogę sobie pooglądać pierdoly.

Mąż kupił bilety do Bułgarii :) wylatujemy 12.06 :) och och och :) tyle że Arturowi chyba kupię jeszcze z 2 bluzki na krótki rekaw w pepco bo szkoda kasy a i tak pewnie wybrudzi. A jedziemy na 10 nocy :)
Ja i mąż nie mamy żadnego stroju. Więc jutro jadę nam kupić do przyodziania do morza. Kupiłam już przez allegro taka spacerowke turystyczna, po prostu lekki kawałek stelażu i materiał. Bez koszyka, bez daszku i regulacji, waży 4 kg i kosztowała 69 zł już z wysyłką [emoji23][emoji4] [emoji2]
I umowilam się na paznokcie 9.06.

U nas niby zapowiadali ze dzisiaj mogą być nawet burze Ale przy 30℃ :/ ale jak widzę nawet nie widać za bardzo chmur. Artur właśnie się obudził. Ale widzę jak się pokłada więc może jeszcze zasnie.
Potem idziemy do mojej mamy abym pofarbowala jej włosy i potem na spacer

Ostatnia edycja:
Emol wyglądasz ślicznie i fajnie ze lecicie na wczasy [emoji4] Poranna burza ale Ci zazdroszczę [emoji1] miłego wypoczynku . U nas zimno wciąż :/ . A wakacji narazie nie planujemy bo czekam na spr . Papierów małemu bo złożyliśmy o paszport Brytyjski bo daleko żeby Polski mu wyrobić a to na miejscu . Veronika narobilas smaka na czereśnie a u mnie nie ma [emoji20]

A i zapomniałam dodać ja mam dalej okres ... 47 dzień . Dostałam zelazo na anemię i hormony po których nie ustaje nic ...

Emol a u nas takie możesz z daszkiem kupić. Kosztują 20e czyli ok 80 zł. Jak już bym miała taką kupić to jednak z daszkiem. Jak nie potrzebujesz to możesz go odczepić.
Foxy dziwne,że u was brytyjski można wyrobić jak matka i ojciec Polak. W Niemczech tak nie da rady. Też tak chciałam dla Szymona zrobić jak się urodził.
U nas niby słońca za bardzo nie ma ale 30 stopni i strasznie duszno. Burze też zapowiadają. My po obiadku,ja leżę mąż kończy podatek a później będzie sprzątał kuchnie :)

Można tylko trzeba być minimum 5 lat . I mieć papiery p60 i p45 z ostanich lat pracy lub rezydenta [emoji4]

Ostatnia edycja:
Foxy kurde to strasznie długo ten okres ,coś się może dzieje ,idź niech Ci to sprawdza czy nie wiem bo to naprawdę długopis,eh no życzę żeby się skończył już!
Emol super że jedziecie u nas raczej się nie zapowiadają wakacje no ale zobaczymy
Wszystkiego dobrego dla dzieciaków:*

Hejka! Ale u nas nad ranem po 4 mega burza była [emoji33] trzaskali,błyskało się aż jasno było. Trwała jakieś dobre 2 godziny! Na szczęście Szymon przespał,Leon na mleczko obudził się o 3.30 zaczynało już się błyskać a Julka się obudziła ale spokojnie leżała. Rano nie przytomni byliśmy bo nie spaliśmy. Jula do teściów,młody do przedszkola a my na zakupy. I tak dzień zleciał. A jutro zostawiam męża z dzieciakami a jadę do fryzjera. Muszę w końcu ściąć te włosy a z Leonem nie za bardzo bo płacze. Troche się schłodziło ale znowu się zrobiło duszno. Mam tylko nadzieję,że burza nie nadejdzie. Wyprałam 2 pralki,muszę iść powiesić. Kupiliśmy dziś parasol na taras ale prawie cały dzień pada. Śmiałam się do męża,że jak mamy parasol to pogoda zrąbana. Padam na twarz,chociaż zdrzemnęłam się trochę po południu. Leon robi jedną 3 godzinną drzemkę. Później całe po południe wariuje. Plus do tego Szymon także dziewczyny masakra jakaś. Jeszcze te upały i żeby to non stop prawie ryczy.

reklama
Ej wiecie co. Spokalam się z siostrą męża i ona się rozkleila bo się okazało ze jej narzeczony zerwał zaręczyny :( na majówkę jej się oświadczył a równe 2 tyg później powiedział że on nie wie czy ja kocha i chce wolności. :/ masakra. A uważałam go za super faceta, ale nawet nie wiedziałam jak się mylę. Byli ze sobą 6 lat w tym rok mieszkali razem

Do góry