reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Hej dziewczyny jakoś nie było kiedy kurcze przysiąść i poczytać tak naprawdę ostatnio mam wrażenie że mi dnia brakuje...
Kasieks kurczę blade sprawdź Ty tego kleszcza zrób testy bo teraz tego paskudztwa tyle że w głowie się nie mieści, i u nas wszystko dobrze, Mała miała ostatnio szczepienie na pneumokoki (my z opóźnieniem przez choroby te wszystkie) i miała taki stan podgorqczkowy i taka maruda że głowa mała, poza tym już czworakuje a że mieszkanie małe to że wszad coś wynajdzie , ostatnio rozbawiła mnie jak na swoim łóżku siedziała i tak patrzy jakiś paproch i taka mina mówiąca jakby co on kurde tutaj robi?! I tak chciała go wsiąść ale zabrałam bo wiadomo gdzie by trafił;)
Chciałabym pogratulować Emol dziewczynki;) i dla Veronika małej Fasolki ;)

reklama
Udało mi się złapać na zdj. Artura zęby. Oczywiście miną zabójcza
IMG_20180517_132027.jpg

Załączniki

• IMG_20180517_132027.jpg
    IMG_20180517_132027.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 364
PatiEmma - gratulujemy. Super postępy :) bardzo się cieszę. U nas to w sumie bez zmian. Młody chodzi przy meblach. Ogólnie rehabilitacja wygląda nijako. Rehabilitantka uważa, że Tymek rozwija się super. Wszystko nadgonil więc teraz tylko zabawa, a ja w tyle głowy mam obawy... No ale jest chyba dobrze.

PatiEmma - gratulujemy. Super postępy :) bardzo się cieszę. U nas to w sumie bez zmian. Młody chodzi przy meblach. Ogólnie rehabilitacja wygląda nijako. Rehabilitantka uważa, że Tymek rozwija się super. Wszystko nadgonil więc teraz tylko zabawa, a ja w tyle głowy mam obawy... No ale jest chyba dobrze.
Jak przy meblach to jest na takim samym poziomie co Artur więc wszystko ok :)

No widzicie a moja tyłek w górę i tyle nie chce raczkiwać ani wstawać.
Teraz śpi koło mnie tak słodko. Pewnie zaraz się obudzi i zacznie się kolejny dzień.
Na dworze paskudnie. Muszę dzisiaj coś sobie kupić na komunię. Chyba będzie zimno.
Miłego dnia

O stanie błogi trwaj!!! Dziś pierwszy raz dobrze się czuje! Ani mdłości ani zmęczenia! Ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca! Leon dziś się obudził o 2 i może przez to nie jestem zmęczona! Bo jak przesypiał całe nocki to ja się budziłam ok 3 z nie wiadomego powodu. Czasami miałam wrażenie,że on się obudził ale to tylko moje urojenia. A potem miałam problem z zaśnięciem. Dostał o 2 mleczko i poszedł dalej spać a zaś po 6 i też wypił ale już nie zasnął. Za to teraz poszedł spać. Zjadł kromkę chleba z serkiem Filadelfia. Serek naturalny oczywiście. Pierwszy kęs minka bo kwaśnawe ale później już szło. Wczoraj na kolację zjadł kaszkę i kromkę chleba ale z pasztecikiem dla dzieci. Popił troszkę mleczkiem i spanko. Przybiera bardzo często pozycję do raczkowania i się kołysze ale i tak pełza. Muszę z nim trochę poćwiczyć jak ma to robić może pójdzie. Ale ostatnio tak paskudnie się czułam,że prawie tylko leżałam. Właśnie piekę biszkopta na torta bo teść ma urodziny dziś ale jutro po południu pojedziemy. Tort próbny przed Leona roczkiem :D pierwszy raz będę robiła z masą cukrową. A w środku masa truskawkowa i śmietankowa. Tort w kształcie serca. Później tylko ładnie udekorować. Póki co pogoda do doopy. Pochmurno,niby nie pada ale chłodno.

Dziewczyny czy wasze dzieci tez odpinaja pasy w wózku i prawie wypadają ?albo przekręcają się płatając a potem jest wrzask i ciężko wyjąc ? Ja już nie mam siły ...kazdy spacer to masakra jest tak bardzo chce wyjść z wozka ...ludzie patrza na mnie jak na wariatkę gdzie kolwiek się pojawiamy [emoji849]

Dodam ze Regulacja pasów nic nie daje ani zmiana spacerówki do przodu ... i tak się skubany wydostaje ... w foteliku samochodowym to samo !

reklama
Mój na szczęście jak ma zapiete pasy to jest ok. I nie potrafi ich otwierać. Ale jak nie zostanie przypiety to od razu dzikuje.

Do góry