Kawoszka81
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emol raczej stawiam na zęby. Moja teraz mniej zjada. Jak jąna maxa męczą to wtedy mniej stałych zjada. Dzisiaj mleko bez dodatków przed snem wypiła ale tylko jak na nią to mało 200 ml. Normalnie całą flaszkę wypija. Jutro ją zmierzę i zważę bo jestem ciekawa. Na pewno ma z 83 cm. Ale to jutro zobaczę.To rób zdjęcie kawoszka bo ja chyba też nie widziałam.
Od 2dni Artur nie chce jeść o 12 (a je ok 9 ) tylko ok 14-15. A dzisiaj przebił wszystko bo zjadł 150 ml mleka o 19 i jak go o. 21 chciałam nakarmić to nie chcial, znalazł tylko niekapek z wodą to tego się napil. Więc poszedł spać bez butli. Ja nie wiem. Czy on rezygnuje mi z mleka? Myślicie ze woli normalne jedzienie i chwilę po roku już nie będzie mleczkowal? Czy tak może być? Czy zmienić mu i z niekapka mleko podawać?
Ale właśnie on nie chce mleka, stale je, a nawet sobie gryzie więc raczej nie żeby bo przy gryzieniu byłoby gorzej.Emol raczej stawiam na zęby. Moja teraz mniej zjada. Jak jąna maxa męczą to wtedy mniej stałych zjada. Dzisiaj mleko bez dodatków przed snem wypiła ale tylko jak na nią to mało 200 ml. Normalnie całą flaszkę wypija. Jutro ją zmierzę i zważę bo jestem ciekawa. Na pewno ma z 83 cm. Ale to jutro zobaczę.
Artur też miał taki okres ze się bujal. Potem zaczął czworakowac.Hejka! Leon pije Milumil 3 (jak polski bebilon) i ma taki okresy,że czasami pije więcej a czasami mniej. Nie wiem też czemu tak ma. Jak pije słabo mleka to je więcej stałych posiłków a jak chce pić więcej mleczka to daje mu mniejsze porcje jedzenia. Teraz mu wychodzi górna dwójka. Dziś pospał dłużej bo wstał o 8. Normalnie wstaje po 7 ze Szymem. Zjadł śniadanko i łobuzuje. A ja wczoraj poprałam i teraz mam masę prasowania. Tylko nie wiem kiedy się wezmę bo póki co weny nie mam. Znowu nic mi się nie chce. Mdłości przeszły--odpukać ale mega zmęczenie zostało. Biorę femibion. Szym dziś po przedszkolu do teściów bo wczoraj była Jula pomagać a dziś chciał on. Do po 15 trochę spokoju. Pogoda taka taką se. Słonko świeci i ciepło ale momentami zachodzi. Wgl burze na dziś zapowiadają. Martwi mnie bo Leon robi pozycję jak do raczkowania ale tylko się huśta. A porusza się tylko pelzaniem i nie używa nóg. Ale wszyscy lekarze mówią,że wszystko ok. Sama już nie wiem.