reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Jakaś masakra z tym forum.
Aplikacja raz działa raz nie. Zalogowałam się przez komputer i poszło. Choć Emol 3 razy gratulowałam i dopiero za trzecim pojawiło się na forum.

Klaudia ma już 10 ząbków :). Co się dziecko wymęczyło to wymęczyło teraz na górze czwórki idą i do urodzin na bank będzie 12 zębów.

Po powrocie z majówki nie pisałam :( miałam masę pracy. Trzy dni prałam a potem jeszcze dwa dni klimatyzację nam zakładali w mieszkaniu. Koniec z wentylatorami :D. Kasy poszło masa. Ten miesiąc będzie ciężki. Muszę coś sobie kupić na komunię. Jest w najbliższą niedzielę a ja nie mam nic :(.
Wszystko za ciasne.

Foxy gdzie TY się podziewasz. Nadgoniłam wpisy z tygodnia i Twój pojawił się raz.
Daj znać co u Ciebie i jak Alexa.
Ja zaraz wychodzę na spacer. Może padać po południa a jakby nie to posadzę kwiaty na balkon w skrzynki.
Później wpadnę :rolleyes:

Ostatnia edycja:
Kawoszka super ze piszesz. No ciekawe co u foxy. Ogólnie widzę że dodała zdjęcie przy pralce małego rozrabiaki na instagramie :) więc pewnie mało czasu ma.
Dziękuję za miłe słowa i gratulacje. Będzie parka. Miałam takie przeczucie ze teraz dziewczyną w brzuchu i jakoś wszyscy się cieszą ze dziewczyną. A tylko tak naprawdę mi i mężowi było obojętnie. Jakby było 2 chłopców też byłoby super. Ale każdy życzył nam córeczki. Ciekawe jakie słowa rozczarowania by były gdyby się okazało ze jednak chłopak, nawet nie chce myśleć. Na pewno po tym dziecku kończę z zachodzeniem w ciążę. 2 mi wystarczy. Chciałabym podwiazac jajowody ale w Polsce nielegalne więc tak trochę kicha. A facet nasieniowody może bez problemu. Dla mnie to bez sens.

Emol a u nas w De podwiązują przy cesarce i płaci się 250e a jak extra zabieg bo się rodzi naturalnie to 500e. Ale mąż sobie zrobi zabieg i też zapłaci ok 250e. Najlepsze jest to,że u nas w mieście robi jego sąsiad urolog te zabiegi. Najbliższy potem 60km :) śmiałam się do niego,że po sąsiedzku może coś z ceny zejdzie ale on nie za bardzo chce do niego iść,wstydzi się :D
Ja się położyłam jak Leon miał po południową drzemkę i mi się kimnęło 30 min. Młody oglądał bajki na kompie w tym czasie. Jula u teścia,przyjedzie na rowerze po po weekendzie tam został .Ja teraz piję herbatkę rumiankową. Jedyne co mi pomaga na mdłości. Później dla męża muszę obiad zrobić. Dziś dostanie makaron i kurczaka w sosie pieczarkowo-śmietanowym. Jeszcze 2 godziny i chłopaki do spania. Mowiłam dziś do męża,że początek ciąży a męczy mnie jak cholera. Mówię do niego,że pewnie kolejny chłopak ale on,że nie,że dziewczynka. W ogóle to on idiota gada,że bliźniaki bo pęcherzyk dwa razy większy jak z Leonem a ten sam t.c był. Chyba bym się pochlastała :/
U nas dziś gorąco,raz zachodzi słonko.
Emol fajne imię. Chyba rzadko spotykane co? My mamy tylko dla dziewczynki a dla chłopca nie!

reklama
Veronika Tobie też gratuluję.
Pamiętam jak mnie z Klaudią męczyło. Żygałam jeszcze w wigilię rano.
Piłam wodę z tartym imbirem mało pomagało a jak już przeszło to miałam taką zgagę. Chyba ta zgaga to była gorsza od mdłości.

Wczoraj byłam u fryzjera na balejażu. Robię co kilka miesięcy. Włosy już mało mi wypadają. Klaudia jak mnie zobaczyła po kilku godzinach to taka była szczęśliwa. Myślałam że mnie nie pozna ale po chwili niepewności wiedziała że to ja.

Ostatnia edycja:
Do góry