reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Kasieks no to byleby szybko przeszlo Emilce
Foxy zdrówka życzę!!! A jak Mały??
Poranna współczuję choć dziś i to moja mi dokuczała cały dzień i jeszcze nie śpi a ja padam na twarz
Emol jak się czujesz??
My to dzisiaj na spacerze byłyśmy na zakupach ale spożywczych, a Mała straszny marudziel, refluks znów dokucza niby bierze leki ale to kolejne mleko jakoś pływa na to że znów ulewa i nie śpi w nocy ja to już jak neptyk:/

Ja mam salon szaro-biały i cegiełka szara na kawałku gdzie wisi tv.sypialnia biała + jedna ściana taki mocny turkus . W pokoju małego tapeta psi patrol ;p kuchnia kawa z mlekiem plus jedna ściana w tapecie o podobnych odcieniach :p . Szukam inspiracji na łazienkę [emoji848]

Pati a jak uleje dajesz jej popić woda lub herbatką? Bo może ja gardło piecze i marudzi . Dziewczyny wasze dzieci tez dużo jedzą ?? Alex był niejadek okropny a teraz ciagle jest głodny i je wszystko co mu się da [emoji854] Staram się jednak zachować umiar bo on go nie posiada jakby jego żołądek nie miał dna :o

IMG_5229.JPG
Zobacz załącznik 849185Zobacz załącznik 849186

Załączniki

• IMG_5229.JPG
    IMG_5229.JPG
    238,1 KB · Wyświetleń: 327
  • IMG_5219.JPG
    IMG_5219.JPG
    283,7 KB · Wyświetleń: 70
Pati Emma tak samo jak ostatnio. Dobrze się czuję jakbym w ciąży nie była. Wczoraj byliśmy na otworciu sezonu motocyklowego. Sporo kurzu bo gruntowa droga a motocykle ciągle jeździły. Artur z dziadkiem który jest vice prezydentem Klubu :)
IMG_20180421_132408.jpg

Załączniki

• IMG_20180421_132408.jpg
    IMG_20180421_132408.jpg
    74,6 KB · Wyświetleń: 294
To nie jest zakupoholizm. Ja też tak mam. Z resztą w u mnie w mieście nie za wiele można kupić raczej w Lublinie albo Zamościu. Reszta przez internet ale przyzwyczaiłam się.
Jak robię zakupy na allegro dla małej to zawsze sprawdzam co sprzedawca jeszcze oferuje może coś co mi się przyda.

Ja po wczorajszym dniu jestem bardzo zmęczona. Cały dzień sama z dzieckiem z resztą jak zwykle. Pan wrócił dopiero na 20. Ja naszykowałam kąpiel potem karmienie i usypianie. Oczywiście sprzątanie pokoju po kąpieli i wynoszenie wody z wanienki miską to na mojej głowie bo hrabia tv oglądał. Gnój jeden. Jeszcse okresu dostałam. Wczoraj wzięłam dwa ketonale na ból głowy i przeszło ale w nocy ból znowu mnie obudził i wzięłam znowu dwa ale tym razem średnio pomogły. Klaudia w nocy obudziła się o 1 z tak mokrą pieluchą że już nie zasnęła. Zmieniłam jej i położyłam ją do siebie. I tak spałam sama to miałam się do kogo przytulić.
I tak dziecko wsrało o 7 a pan dalej śpi i ma wszystko w d...ie.
Wczoraj był taki wiatr a ja miałam okna pouchylane od strony parkingu. Masakra parapety w kurzu takim piachu. Kuchnia blaty to samo. Jak mi trochę odda z głową to biorę się za sprzątanie.
Normalnie jak błoto jestem [emoji53]

reklama
Foxy jaki duży już Alex szok;) tak daje jej popić ale już nie wiem czy to te mleko tak działa że się strasznie jej ulewa
Kawoszka przykro mi choć i ja w sumie większość czasu sama z Małą jestem i kąpiele i wszystkie zajęcia to moja sprawa a on życzę trochę jakby był sam ,raz mi nawet powiedział że czemu nie śpię jak ona śpi toż żadnych obowiązków nie mam..no jasne kuźwa a samo się posprząta ugotuje i popierze no pizdziec

Do góry