reklama
Kawoszka81
Fanka BB :)
Pati dokładnie tak to wygląda. Jest teraz po 10 a ten dalej śpi. Klaudia nakarmiona, ubrana, bawiła się przy mnie teraz położyłam ją na drzemkę. A ten w tym czasie spał. Wstanie zje śniadanie pewnie jak zwykle nie posprząta po sobie. [emoji36]
Kawoszka81
No widzisz jaki ten świat mały.Kawoszka jak czytam posty o Twoim mężu to widzę ze taki sam gnój jak z mojego ...
W środę ma urodziny ale wydarł się nie chce tortu ani żeby nic nie szykowała. No i dobra kłopot z głowy.
Poranna_burza
Dziewczyny współczuję takiej atmosfery. My z mezem mamy czasami lepsze, czasami gorsze momenty, ale staramy się wspierać. Jednak we dwoje łatwiej.
U nas dzisiaj byli moi rodzice i zabrali małego na spacer. Potem odwiedziły mnie dwie koleżanki. Jedna na stałe mieszka za granicą. Fajnie było się spotkać. W niedzielę jedziemy już do moich rodziców na odpoczynek. Już nie mogę się doczekać.
U nas dzisiaj byli moi rodzice i zabrali małego na spacer. Potem odwiedziły mnie dwie koleżanki. Jedna na stałe mieszka za granicą. Fajnie było się spotkać. W niedzielę jedziemy już do moich rodziców na odpoczynek. Już nie mogę się doczekać.
Kawoszka81
Mój tak rozbawił teraz Klaudię. Mówiłam żeby tego nie robił bo nie zaśnie. Teraz on chce ją uśpić a ja wiem że nie ma szans.
Dziewczyny 11 lat temu poznałam przez internet chłopaka. On mieszka dość daleko dlatego umówiliśmy się w Lublinie w kinie. Nic z tego nie wyszło po prostu nie było chemii. Wtedy był chłopakiem a teraz jest mężem i ojcem. Ma dwoje dzieci. Sam do mnie napisał co słychać, jak mi się układa. Trochę rano z nim popisałam. On nie jest szczęśliwy w małżeństwie choć są po ślubie 6 lat. Ale ewidentnie mnie podrywa.
A moją małą tak tatuś rozbawił że będzie problem z zaśnięciem. Do tego pielucha zasrana raz to on mnie woła- zmieniłam. Za chwilę znowu to samo poszłam zmieniłam. Powiedziałam że trzecim razem nie przyjdę że ma sam zmienić. On powiedział że musiałby w masce to robić. Gadanie ja robię to codziennie i nic mi nie jest.
Dziewczyny 11 lat temu poznałam przez internet chłopaka. On mieszka dość daleko dlatego umówiliśmy się w Lublinie w kinie. Nic z tego nie wyszło po prostu nie było chemii. Wtedy był chłopakiem a teraz jest mężem i ojcem. Ma dwoje dzieci. Sam do mnie napisał co słychać, jak mi się układa. Trochę rano z nim popisałam. On nie jest szczęśliwy w małżeństwie choć są po ślubie 6 lat. Ale ewidentnie mnie podrywa.
A moją małą tak tatuś rozbawił że będzie problem z zaśnięciem. Do tego pielucha zasrana raz to on mnie woła- zmieniłam. Za chwilę znowu to samo poszłam zmieniłam. Powiedziałam że trzecim razem nie przyjdę że ma sam zmienić. On powiedział że musiałby w masce to robić. Gadanie ja robię to codziennie i nic mi nie jest.
Ostatnia edycja:
Kawoszka81
Tak się zastanawiam coś się na forum popsuło. Cisza .....[emoji4]
Oj wiem każda z nas coś ma do roboty.
Ja jestem na spacerze. Klaudia śpi. Jest fajnie oni gorąco ani zimno. Chmury się zbierają i wieczorem pewnie będzie burza. Spać mi się chce strasznie.
Mimo że pan powiedział że nie chce tortu ja i tak zamówię mały. W tym tygodniu ms padać i pewnie teściowie przyjdą na jego urodziny. Zrobię zapiekankę i kupię tort. Jak nikt nie przyjdzie to tort zamrożę.
Przyszedł strój kąpielowy Klaudii ald nie wiem czy nie mały. Ona teraz 80 nosi a tu jakoś mi się wydaje że nie jest długi. Wieczorem jej zmierzę jak będzie zły to odeślę.
Oj wiem każda z nas coś ma do roboty.
Ja jestem na spacerze. Klaudia śpi. Jest fajnie oni gorąco ani zimno. Chmury się zbierają i wieczorem pewnie będzie burza. Spać mi się chce strasznie.
Mimo że pan powiedział że nie chce tortu ja i tak zamówię mały. W tym tygodniu ms padać i pewnie teściowie przyjdą na jego urodziny. Zrobię zapiekankę i kupię tort. Jak nikt nie przyjdzie to tort zamrożę.
Przyszedł strój kąpielowy Klaudii ald nie wiem czy nie mały. Ona teraz 80 nosi a tu jakoś mi się wydaje że nie jest długi. Wieczorem jej zmierzę jak będzie zły to odeślę.
Emol
Ja byłam na spacerze, Artur zasnął mi w krześle do karmienia, jak się trochę przebudził to przenioslam do łóżka takiego całego brudnego to przypelz cwaniak na mnie. Zslatwilam adopcje szczura. W śr jadę zobaczyć. Będziemy mieli 2 szczurki
Zjadłam dzisiaj kopytka z sosem grzybowym zagryzlam ciastkami.
Zjadłam dzisiaj kopytka z sosem grzybowym zagryzlam ciastkami.
Załączniki
reklama
Veronika_k
Hejka! Ja się nie odzywałam bo tel mi się popsuł i musiałam na stary przejść a tu nie zalogowana byłam! Zaraz zawiozłam do naprawy. U nas lato! Wczoraj do poludnia rowerami zrobiliśmy z dzieciakami jakieś 20km. A jeszcze po poludniu do znajomej pojechaliśmy i z nią spacerkiem 2 km sarny karmić. Leon taki podekscytowany jakby mógł to by tam wlazł tak się trząsł! Dziś byłam w mieście bo Szymkowi silikon pękł co na nasie trzyma okulary i pojechałam, żeby nowe założyli. Od razu wzięłam auto i zrobiłam małe zakupy bo zaczęliśmy jesc zdrowo! I przez weekend prawie wszystko poszło! Emol powiedz czym nadziewasz cukinie? Kupiłam tez bakłażany. Dziś też prania miałam 2 pralki i jeszcze ostatnia pierze męża kurtke z pracy bo ubrudziona od wózka. Ja padam na cycki. Na kolację zrobiłam nam sałatkę tyle,że dla mnie trochę w innej wersji a dzieciakom placuszki owsiane z banana i do tego kiwi,maliny i borówki. U nas już stoją z truskawkami muszę kupić jutro. Zejdę jeszcze kurtkę powiesić i ide pod prysznic i do łóżka. Milego wieczoru!
Podziel się: