reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Tyle żeście naprodukowały a ja dopiero teraz widzę :O Emol widziałam na insta ale z Ciebie fajna mama :* a Artur taki duży chłopczyk już :*. U nas wkoncu zrobiła się ładna pogoda dwa dni było prawie 30 stopni:) . Alex tez nie chce pic z niekapka :/ ani ze słomki , ewentualnie zwykły kubeczek albo butelka . Robie mu sama soki z marchwii i owoców ale tez pluje wiec pije sama [emoji23][emoji23][emoji23] jestem chora mam grypę mam nadzieje ze nie zarazę młodego :(

Oj biedna Emilka. Nameczy się.

Kawoszka śliczne mebelki. Na jaki kolor będzie malować ściany?

A co do tego kubka. Jest super bo nie trzeba go przechylac.
No właśnie nie mam pojęcia. Na pewno nie na szary ani różowy czy biały. Może coś jasnego ale wpadającego w wanilię. W jednym pokoju mam 3 ściany waniliowe i jedną koralową. I ten waniliowy jest spoko ale tej serii już nie robią w dekoralu dlatego muszę coś wymyśleć. No i ja lubię kombinować. Teraz w tym pokoju są pasy brązowe ze złotym brokatem. I nie wiem czy to zamalować czy połączyć z innym kolorem.

Foxy zdrowia życzę. [emoji5]

Emol no właśnie ja nie przepadam za takimi kolorami. Podłogi mam ciemne i nie wiem czy to by pasowało. Teraz ten pokój jest niebieski i taki zimny jak się tam wchodzi.

Pan mąż się nadal nie odzywa. O 12 do mnie dzisiaj dzwonił ale nie słyszałam telefonu. Oddzwaniałam ale nie odbiera. Jakby miał sprawę to powinien napisać.
Byłam w Rossmanie zostawiłam tam dwie stówki. Masakra [emoji53] kupiłam Klaudii ręczkik z promocji z Maszą i muszę iść i go oddać. Badziewie jak nic. Skaza po stronie kolorowej a po białej pozaciągany. Szkoda kasy a chciałam żeby na basen miała. Koło przyszło już pocztą. Czekam na kostium. Kupiłam pieluchy na basen. Już się nie mogę doczekać.
A moja szczebiotka spała dzisiaj chyba z pół godzinki i tyle.
Jak mięso mi się upiecze dam jej coś na ząb i spadamy na dwór aż do 17 tej.
Miłego popołudnia [emoji4]

Foxy dziękuję i również życzę szybkiego powrotu do zdrowia :*
Emilce znów wyszło uczulenie ale dużo mniej. Tym razem na górnej części stóp, przy kostkach i na plecach.nic z wymienionych wcześniej rzeczy nie jadła. Dobrze, że wczoraj wieczorem dałam jej jeszcze raz ten lek na alergie i dziś ponownie. Mam nadzieję, że szybko skończy ją wysypywac.jak pojawiła się wysypka u Dominika to pediatra mówił, że będzie się pojawiać jeszcze kilka dni od odstawienia alergenu.

20150422_165617.jpg Emka ma pokój w takim kolorze a teraz chce w takim
https://beckers.pl/kolory/wewnatrz/pl panna cotta (nazwa koloru z tej firmy.nie wskakuje od razu tylko trzeba wpisać )

Załączniki

• 20150422_165617.jpg
    20150422_165617.jpg
    524 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Kasieks super kolor. Mam nadzieję, że szybko przejdzie Emilce.

U mnie wszędzie jest biało. Lubię biały plus nie przytłacza małej przestrzeni. Jednak nasze mieszkanie to tylko 53m. Jedna ściana w pokoju Tymka jest w paski białe i niebieskie. Ogólnie cały pokój ma zachowany styl marynistyczny.

Tymek dzisiaj dał nam w kość. Cały czas płakał i marudzil. Wyrasta mu druga jedynka. Miał momentami nawet temperaturę.

Ja cierpię na zakupoholizm. Jak już mam wózek. To brakuje mi organizera. W empiku jest teraz promocja na organizery Skip hop i zastanawiam się jaki wybrać kolor. Bo mam wózek denim. Organizery są albo cały szary albo biało szary albo czarno szary. Nie wiem czy sobie darować, czy zamawiać. Cena mnie kusi. Znalazłam też taki organizer szary z granatowym wielorybem w kropki i nie wiem. Dziewczyny jeszcze raz napisze ten kubek bbox jest świetny.

Do góry