reklama
Poranna_burza
Fanka BB :)
Poranna_burza
Emol
Pati emma. My myjemy żeby od kiedy zaczęłam wprowadzać inne produkty niż mleko. Potem byłam wyrwać 8 to Artura z tata pani wzięła aby zobaczyć dziąsła i się pytała czy myjemy. Była zdziwiona. Bo niestesty dużo osób za późno interesuje się ząbkami a tak naprawdę już od innych pokarmów niż mleko robią się bakterie w buzi i one tylko czekają na te malutkie ząbki.
Poranna_burza
Emol - Myjesz woda?
Veronika_k
Hej hej! Ja kupiłam zestaw z Nuk! Szczoteczka i pasta! I silikonowa nakładka na mój palec! Leon uwielbia jak mu myje tak ząbki gryzie ale nie wie,że mnie to nie boli Mam dwie szczoteczki i Leon sam się nimi bawi i czyści ząbki! Już mu je kupiłam jeszcze jak ząbków nie miał! My nadal tylko 2! Właśnie go położyłam i wypije kawkę to biorę się za mopowanie! Chyba zrobię mojemu mężowi na złość i pojadę po auto klapa od kibelka się popsuła i wkurza mnie jak spaduje! Była wolno opuszczająca się! Raz jak odkurzałam to słyszałam jak mi coś w rurze stukało a to śrubka od klapy była u nas nie zaciekawa pogoda. Pochmurnie i mgła :/ niby ma po południu się wypogodzi. Zobaczymy. Kurde Leon nauczył się jeździł na dupsku i jeździ do kawy i ściąga z półeczki pod nią wszystko co tam jest! Szczególnie papierami lubi się bawić łobuz się robi
reklama
kasieks
Dominik też rozsypuje papiery.wszystko muszę zostawiać.
Co do mycia ząbków to zgadzam się z Emol. Zaleca się czyścić dziąsła nawet zanim ząbki się pokażą, np miękką szmatką nawinieta na palec. Dominik ma nadal 2 ząbki. Ma szczoteczkę ale nie bardzo daje sobie myć te ząbki. Próbuje wsadzić szczoteczkę do buzi ale chyba go to łaskocze. Poszukam nakładki na palec -Veronika dzięki za pomysł
Pogoda u nas ładna.popołudniu muszę jechać do banku i po buty.wezmę małego to od razu będzie miał dłuższy spacerek
Co do mycia ząbków to zgadzam się z Emol. Zaleca się czyścić dziąsła nawet zanim ząbki się pokażą, np miękką szmatką nawinieta na palec. Dominik ma nadal 2 ząbki. Ma szczoteczkę ale nie bardzo daje sobie myć te ząbki. Próbuje wsadzić szczoteczkę do buzi ale chyba go to łaskocze. Poszukam nakładki na palec -Veronika dzięki za pomysł
Pogoda u nas ładna.popołudniu muszę jechać do banku i po buty.wezmę małego to od razu będzie miał dłuższy spacerek
Podziel się: