reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol fajne [emoji14] . A i stolik mam taki niski na kawę [emoji14] chce wymienić bo inny mi się podoba [emoji14] i Półkę/regał na książki kupić . Jutro idziemy znów do lekarza z pleckami bo nic nie pomaga ... nawet te maści i płyny z pl ... ręce opadają. A co do forum to ja wgl nie widzę kiedy piszecie :(

reklama
Kasieks - my taka piłeczkę z kolcami też mamy. Polecala ja fizjoterapeutka.

Veronika - u mnie w dużym pokoju sa: komoda, regał na książki, mały stolik kawowy, kanapa i fotel uszak, stół i 6 krzeseł. Meble sosna bejcowana. Kanapa i fotel zielony. Kanapa trawiasta. Fotel jaśniejszy. Do tego mam dużo kwiatów. Lubię mój duży pokój.

Emol - mam 2 szafy na zamówienie. Duża biała w sypialni i trochę mniejsza w przedpokoju bez i braz. Są bardzo pakowane.

Kawoszka - pisaliśmy kiedyś o nosidle. Dzisiaj rozmawialam z fizjoterapeutka i powiedziała, że jeśli dziecko jest siedzące to można.

Też lubię styl minimalistyczny. Tylko jak jest mała przestrzeń to niestety funkcjonalność jest na pierwszym miejscu. Może jak będę miała dom to urządzanie pójdzie lepiej. Powiem Wam dziewczyny, że my remont robiliśmy 3 lata temu. Teraz wolałabym np. białe drzwi. Sporo bym zmieniła.

Dziewczyny dodajcie foty tych piłek :p Pokój Alexa po zabawie [emoji41]armagedon
642AEB56-ACBA-430F-BDEB-C6F61D40676C.jpg

Załączniki

• 642AEB56-ACBA-430F-BDEB-C6F61D40676C.jpg
    642AEB56-ACBA-430F-BDEB-C6F61D40676C.jpg
    395,2 KB · Wyświetleń: 258
Emol mąż nie chce takiego czegoś jak ty przykładowe zdjęcia dałaś! Zrobimy jednak minimalistycznie! Będzie duża przestrzen! Nie wiem jeszcze czy da radę kuchnie z jadalnią i salonem! Jak nie to tylko kuchnia i jadalnia i ewentualnie duże wejście do salonu. Zobaczymy co powie architekt. A co do forum to rano nie mogłam odpowiedzi dać! Dopiero po kilku godzinach! Mi też nie pokazuje jak piszecie. Dziś ćwiczyłam z Leonem i mąż wieczorem tez! Mały jak go usłyszał to spać nie chciał iść! Dopiero go położyłam. Szymon też po południu mi się zdrzemnął jak prasowalam i też poszedł po 20 spać. Maż już mi powiedział,że jutro dopiero o tej godz wróci bo koleżanka z byłej pracy ma do niego przyjść o czymś porozmawiać. Już mnie wkurzył i humor popsuł! Ja jak chce nie raz do sąsiadki wieczorem na górę pójść to zły jest. Ale ok nic nie powiedziałam. Będzie jeszcze okazja jak będę chciała wyjść. Kurde tylko jak ja chcę gdzieś wyjść to oczywiście muszę to z nim skonsultować czy mogę i czy mu pasuje a on sam o sobie zdecydował,nawet nie zapytał czy potrzebuje auto. Chciałam wziąść bo teście jutro chcą iść na rowery i nie będą mogli Julki jutro odebrać że szkoly i będzie musiała o 12 busem a tak to ja bym po nią pojechała! Następnym razem też sobie sama za siebie zdecyduje i zobaczymy co powie!

Emol super pomysł z tą szafą. W domu to można kombinować ale w mieszkaniu to tak jak pisała Burza funkcjonalność jest bardzo ważna. Jeśli nie postawilabym szafy w pokoju to zostaje miejsce na balkonie ;)

Nie wiem czy to tez macie ale nad nazwą naszego forum jest info że od 23:30 wyłącza forum bo będą czyścić bazę. Powinni uruchomić rano-nie ma podanej godziny.

Veronika my też w bloku więc nie poszalejesz u nas szafka długa pod telewizorem taka do pasa a tv wisi, kanapa klatka no i tyle bo mam pokój z aneksem kuchennym więc jest jeszcze bar szafki lodówka;)
Kasieks fajna piłeczka my tez chcemy taka kupić
Poranna burza super tunel
Emol bardzo fajny pomysł na urządzenie mieszkania tylko trzeba miejsca kurcze trochę
My dziś po rehabilitacji do domu bo ja to jakaś ledwo żywa nadal od tych zatok:/ głowa boli że ledwo się zwlekałam dziś z łóżka,na rehabilitacji moja Mała marudzi albo płacze inne też,myślałam że głowa mi pęknie dzis

reklama
Pati może idź do lekarza po jakąś receptę.
Piłkę kupiłam w Carrefourze za ok.3,59 -nie pamiętam dokładnie groszy ale coś koło tego ;)

Do góry