reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Co do ciuchów to muszę przeglądnąć "magiczne pudełko" i zobaczyć co trzeba dokupić. Mam sporo ciuszków ale w różnej rozmiarówce i nie wiem czy czegoś nie za mało.

Jak możesz to wrzuć zdjęcie tunelu. Powodzenia na rehabilitacji.
U nas ma być 23°.słońce już świeci. Miłego dnia Wszystkim :)

reklama
No Kasiek u nas dla bobasów nie ma kosmetyków w De. Używałam dla Julki w Pl i troszkę dla Szymka. U nas pada. Leon właśnie się obudził więc go przebiorę. I biorę się za odkurzanie i później robię gulasz dla Szymka na obiad.

Kasieks - wysyłam zdjęcie tunelu. Ma 170 cm.
Zdjęcia były za duże więc musiałam coś wykombinować.

Załączniki

• Screenshot_20180411-104016.png
    Screenshot_20180411-104016.png
    114,5 KB · Wyświetleń: 53
  • Screenshot_20180411-104022.png
    Screenshot_20180411-104022.png
    146,4 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny mogę was zapytać jak macie w salonach? Tzn chodzi mi o to czy macie meblościanki czy np komody,witryny? Bo mi się podobają zestawy do salonów ale nie takie wielkie jak kiedyś. Albo niska komodę gdzie telewizor i z 2 witryny i półki albo tylko jedna duża komodę i telewizor. Nie wiem czy przy takich małych jak Leon to opłaca się telewizor mieć niżej.
Poranna_burza właśnie takie muszę autka kupić ;)

Ja mam mieszkanie nie dom więc w pokoju jest szafa,komoda,witryna,półki na książki, szafka pod tv i szafka na której stoi akwarium.telewizor można powiesić na ścianie jeśli nie chcesz mieć nisko ze względu na maluszka. Ja mam cofniety maksymalnie pod ścianę żeby nie dotykał bo stukał zabawkami.

Burza ten tunel fajny:).ja z nowych zabawek kupiłam Dominikowi piłkę z "kolcami".muszę poszukać fajnego odkurzacza bo jest zachwycony jak mąż odkurza.teraz bawi się rurą ;)

Veronika ja wynajmuje więc tutaj mam tylko najpotrzebniejsze rzeczy. Ale jak ja będę swoje urządzać to minimalistycznie. Mała szafka pod tv, sofa, stolik i jeśli nie bede miała garderoby to szafa na całą ścianę. Cos w takim stylu.
Nie mogę zdjęcia wczytac

Taki
Co tu się dzieje z forum. Zdjęcia się nie wczytuja.na październikowych niechronologicznie są wrzucane posty. Cos czytasz a tu posty w 5 czy 6 h temu są pomieszane i ciągle się powtarzają. Masakra

reklama
Do góry