reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Hejka! Bez zmian! Pokazał mi jak mam w domu z nim ćwiczyć! Ale żadnej gimanstyki u specjalisty nie potrzebuje! Jego mięśnie są poprostu spięte i mam z nim ćwiczyć i się rozluźnią. Również mężowi pokazałam jak profesor mi pokazywał,poćwiczył z nim a potem Leon sam dupsko unosił! Tyle,że był zmęczony już! Dzieciaki już śpią od godziny a ja byłam na dole pranie naszykowac żeby rano wcześnie pralka się załączyła i mogła powiesić i kolejne nastawić. Już mam wszystko porobione i oglądamy z mężem film ale zaraz idę pod prysznic i spać bo zmęczona jestem. Także dziewczyny teraz wiem jak i mam w końcu czas więc będę z Leonem czwiczyła i zobaczymy czy będą efekty! Miłego wieczoru! A u nas też raz słonko raz nie ale i tak bez wiaterku i 26 stopni było. Jutro ma padać ale zaczęłam dziś taras czyścić i mam nadzieję,że skończę
Poranna_burza
Super! Veronika ważne, że macie ćwiczenia i mały nie wymaga stałej rehabilitacji.
Ja ciągle myślę o wózku. W końcu zdecyduje się na snap4. Waży tylko 6.6 kg. Teraz tylko zastanawiam się czy brać kolor czarny, czy szary. Szary jest 200 zł droższy bo to jakaś limitowana seria.
Ja ciągle myślę o wózku. W końcu zdecyduje się na snap4. Waży tylko 6.6 kg. Teraz tylko zastanawiam się czy brać kolor czarny, czy szary. Szary jest 200 zł droższy bo to jakaś limitowana seria.
Emol
My nadal chorzy ale już lepiej. Zatoki mnie już tak bardzo nie bolą. Dostałam sms ze okulary są do odbioru więc pojechałam. Kupiłam od razu dla artura w h&m 2bodyna krótki rękaw, krótkie spodenki i 3 rampersy. Babcia kupiła mu Czapkę z daszkiem.
I oczywiscie co zrobił. Zgubił buta! Szukałam go i nie ma. A na 100% jak wchodzilan do sklepu to miał. Personel powiedział że jak znajdzie to odloza. Mama ma tam podjechać po fryzjerze to zobaczymy czy się znajdzie.
I oczywiscie co zrobił. Zgubił buta! Szukałam go i nie ma. A na 100% jak wchodzilan do sklepu to miał. Personel powiedział że jak znajdzie to odloza. Mama ma tam podjechać po fryzjerze to zobaczymy czy się znajdzie.
Veronika_k
Oj też bym się wkurzyła jak Leon by zgubił buta. Zawsze pilnuję bo on też lubi buty ściągać! U nas z rana pochmurnie było i ok 29 stopni a teraz pięknie świeci słonko. Zapowiadają burze na wieczór. Idę z chłopakami na spacer! Wstałam dziś lewą nogą,nie wyspana i jestem zła cały dzień! Wszystko mnie denerwuje! Oczywiście młoda jak wróciła ze szkoły to się okazało ,że zeszyt na świetlicy zostawiła od matmy! Lekcje byle jak porobione! Myślałam,że wyjdę z siebie! W głowie oczywiście latanie po dworzu i koleżaneczki! A ja mówię nie basta! 2 tag feri nic nie robiła! Więc od razu matmę musiała robić! Pieklił się oczywiście i że wieczorem może! Właśnie o to chodzi,że wieczorem jak ma ćwiczyć to wielce zmęczona się robi! Powiedziałam,że jak nie zrobi i zacznie fochy stroić zostaje w chałupie! W mig pipa porobiła! Idę z chłopakami na spacer bo szkoda pogody!
Emol
Mam cichą nadzieję że Artur matme będzie Kubiak robić. Ja pamiętam że zawsze na ideał robiłam Polski nawet sladczki na odwal. I mama też się denerwowala ale matma zawsze zrobiona dobrze miałam.
Niestety w takim wieku człowiek nie zdaje sobie sprawy ze jesli teraz będzie robić byle jak i nie będzie to kontrolowane to z roku na rok będzie coraz gorzej. :/ znam do teraz osoby co podstawowego mnożenia nie potrafi i jakim cudem oni zdają z klasy do klasy.
Niestety w takim wieku człowiek nie zdaje sobie sprawy ze jesli teraz będzie robić byle jak i nie będzie to kontrolowane to z roku na rok będzie coraz gorzej. :/ znam do teraz osoby co podstawowego mnożenia nie potrafi i jakim cudem oni zdają z klasy do klasy.
Veronika_k
Emol ja też taka byłam,że idealnie prosto w liniach wszystko musiało być! A ona na odwal robi! Matmę robiłam z tatą. Mnożenie w małym paluszku bo nawet jak chodziłam na kibel to tabliczka mnożenia tam wisiała ja tam od razu wynik powiem a mój mąż jakoś inaczej liczy i chwilę musi pomyśleć! Ale on tak ma tylko z mnożeniem. On jako młodziak też miał wyrąbane ale jakoś wyszedł potem. Jego brat to był łozub niesamowity. I noga z matmy,miał korki. A wiecie co? Matmę studiował i pracuje w tym kierunku nie wierzyłam,że kiedykolwiek miał problemy z matmą. Tak to jest,że jak rodzice nie dopilnują i mają wyje.... to wiadomo,że i dziecko tak będzie miało. Moi mnie pilnowali i mojego brata i ja też tak robię. A znowu od ex matka miała na wszystko wyrąbane i młodszego nie pilnowała i co? Kibel za kiblem. I żadnej szkoły nie skończył. Byłam godzinkę na spacerze. Tak ciepło,że Leonowi ściągałam bluzę i był w krótkim jak i ja teraz się zaciągało. Pewnie będzie padać albo burza jak zapowiadają.
Veronika_k
Dzieciaki na boisku ale zaraz przylecą bo zaczyna grzmieć
reklama
Veronika_k
Emol fajnie,że but się odnalazł u nas parę razy zagrzmiało i przechodzi bokiem. Teraz pada. Ale ogólnie ciepło jest. Maż dziś już przed 18 był dobrze,że teściu za dużo nagotował i miałam już gotowe,tylko odgrzałam mu. Pokazuje jeszcze burze na noc i na jutro a od czwartku już ładna pogoda. Nie wiem jak w Pl ale u nas 4 dni temu żadnego listka na drzewach nie było i śmiałam się do męża,że już nie długo i będzie ładnie zielono a on,że nie jeszcze potrwa. Na drugi dzień nie wierzył bo już pączki były a dziś już listki zielone,jabłonka kwitnie. Aż chce się wyjść Mąż gra,ja już wszystko porobiłam zaraz włączę sobie telefon,chłopaki śpią a Jula jeszcze ma 4 minuty grania na Nintendo i też musi iść spać! Miłego wieczoru dziewczyny!
Podziel się: