reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja jak zaszłam ważyłam 66kg teraz prawie 72. To bardzo dużo. Ale jak rzuciłam palenie to ważyłam 58 i było ok. Ja nie jestem wysoka mam 162cm.
Idę ba obiadek z diety. [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
YAZIO. Ja używam wersji bezpłatnej ale mnie wystarcza.w płatnej jest więcej opcji i dużo ułatwień ale możesz spróbować na tym co ja i zobaczysz jak będzie. U mnie w pracy jedna koleżanka sobie radziła a druga nie ale jej dietetyk też nie pomagał bo ciągle podjadala ;)
Ja piszę sobie na kartce a jak mały śpi albo mam chwilkę to wpisuje.

Ostatnia edycja:
Patiemma myślę że to taki okres lęku separacyjnego. :/
Artur go nie miał bo od małego przyzwyczajony ze mnie może nie być bo jadę na uczelnię więc nie przeżyliśmy tego bardzo.
Artur jak wstanie to nie płacze ale słyszę ze się rusza na łóżku, czasami w ostatniej chwili przychodzilam bo już był na krawędzi.
Odkurzylam, ale będę chyba musiała znowu. I muszę umyć te cholerne gary, a tak mi się nie chce. Nie lubię zmywac.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Kasieks spróbuję,poszukam i spróbuję;)może coś da
Kawoszka ja mam 160 to też do wysokich nie naleze;) a ważę 65:( a ważyłam 50
Emol może i tak ale to się poprostu tak funkcjonować nie da, ja to pierdolca dostaje za przeproszeniem bo oprócz mnie nikt jej dotknąć nie może...
To teraz może schludne bo dziś cały dzień nie spała i nie chciała nawet chwili sama posiedzieć..wyniekam

PatiEmma - u nas ostatnio podobnie. Najlepiej gdybym ciągle skupiła na synu. Dostaje histerii jak wychodzę do kuchni. Raczkuje za mną cały w łzach i płaczu. Ostatnio głośno manifestuje, że coś mu się nie podoba. Ciężko coś przy nim zrobić. U nas na rehabilitacji ok. Chociaż ostatnio nie chce ćwiczyć. Jednak tym razem ćwiczyła obok starsza dziewczynka i byl w nią wpatrzony nawet krzyczał do niej ej aja. Nasza fizjoterapeuta żartowała, że mówił hej Maja :D

Kasieks, Kawoszka - powodzenia w dietowaniu. U mnie jedynym rozwiązaniem jest powrót do biegania. Jednak ciągle znajduje coś lepszego do roboty.

Kawoszka - mój syn raczej płaczę, gdy wstanie. Chyba, że jestem obok to wtedy od razu daje mu pierś. Młody zawsze jest głodny po spaniu.

Veronika - zawsze lepiej skonsultować z fizjoterapeuta jeśli masz wątpliwości. A co do wakacji to my planujemy w czerwcu nad morze, a we wrześniu gdzieś dalej.

Ja też niska 163cm i w tym momencie 67kg a chcę 57 czyli jeszcze 10 zostało. Okropnie przytyłam w tej ciąży. W pierwszej było książkowo ale sporo wymiotowalam i pracowałam do 8 miesiąca. W tej ciąży prawie od początku na L4, oszczędny tryb życia a pod koniec to szpital i leżenie. Dużo już schudłam ale teraz waga stanęła więc trzeba coś zrobić. Pati spróbuj, może akurat Tobie też pomoże. Najgorzej na początku z tym wpisywaniem ale potem coraz szybciej się to uzupełnia a spadek wagi motywuje.trzymam kciuki :)

Dominik czasem bawi się ładnie z mężem i mogę coś zrobić ale niestety często jest tak jak u Was i płacze i marudzi.musi być mama i koniec. Np.dziś nie wystarczyło nawet,że byłam obok.ryk bo on chce na ręce ale na rękach po chwili też źle. Postawiłam na podłodze obok -jeszcze większy ryk.myślałam, że oszaleje. Nie wiem co mu było bo nic złego mu się nie działo.
A propo pytania czy nadal raczkuje przez sen -tak ale już się nie buja w pozycji na czworaka. Teraz mu się zdarza podnieść i położyć się w poprzek łóżka lub do góry nogami i tak kilkakrotnie w ciągu nocy zmienia ułożenie. Śpi zazwyczaj na brzuchu, czasem na boku.

reklama
Do góry