Emol
Fanka BB :)
Kawoszka oj myślałam że się nie wyda tak tak jestem. Zaszlalam 16.01 termin mam na 9.10. Jestem w 11 tc. Dziewczyny ja to wiatropylna jestem. Wystarczyło u nas raz. w pierwszej ciazy wiedziałam kiedy zaszalal mój mąż. Ale w tej drugiej za nic nie wiedziałam kiedy zaszlam, niby wiem że stosunek przerywany nie jest dobrym rodzajem antykoncepcji ale ile razy zdarzało nam się tak robić to nie zachodzilam. I po 1 ciąży taka rozkmina kiedy "mąż dłużej został"
A i Okresu brak wiec tylko przeczucie ze jestem w ciąży. Bo wino na rocznicę ślubu mi nie smakowało.
My też mamy taki z dużym rozstrzalen wagowym bo Artur waży 9,5 kg! Więc mnie kręgosłup boli jak mam go posadzić do krzesełka czy przewinąć.
Artur wczoraj dostał spagetti z słoiczka bo tak pomyślałam ze mu coś dam innego niż zupa. Skubany jadł aż mu się uszy trzesly. Przynajmniej wiem że mogę mu już podawać. Był to słoik od 8mc więc spotlre kawałki makaronu ale on tymi swoimi dwoma zębami daje radę to gryźć.
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
A i Okresu brak wiec tylko przeczucie ze jestem w ciąży. Bo wino na rocznicę ślubu mi nie smakowało.
My też mamy taki z dużym rozstrzalen wagowym bo Artur waży 9,5 kg! Więc mnie kręgosłup boli jak mam go posadzić do krzesełka czy przewinąć.
Artur wczoraj dostał spagetti z słoiczka bo tak pomyślałam ze mu coś dam innego niż zupa. Skubany jadł aż mu się uszy trzesly. Przynajmniej wiem że mogę mu już podawać. Był to słoik od 8mc więc spotlre kawałki makaronu ale on tymi swoimi dwoma zębami daje radę to gryźć.
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18