reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Pisałam kilka postów wyżej :) 9.10

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

reklama
Masakra jutro moja teściowa przychodzi. Specjalnie wymyśliłam jutro wyjazd na zakupy po 16 żeby ona nie siedziała. Ostatnio jak przyszła po 12 tak poszła o 21 ej. Jak tak to łazi po mieście i nie zajrzy a jak ja na weeken chciałam posprzątać to ta mi przyłazi. Pewnie znowu kupi jakieś g...wno dla dziecka.
Mój J. rozmawia teraz z nią na wideorozmowie i ta pipa powiedziała że Klaudia jest gruba. Ja całe życie miałam problemy z wagą i zawsze mi mówili że jestem gruba. A tu dziecko nie skończyło roku a ta pieprzy że ona jest gruba. Nie najlepiej jakby moje dziecko wyglądało jak jej wnuk anorektyk. Jutro przyjdzie i zamias z dzieckiem się bawić to będzie mi dyndała na rękach. Wrrr a taki miał być jutro spoko dzień.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ona normalnie waży! Weź sprawdź na siatkach centylowych i jutro jak przyjdzie pokaz jej ze ty głucha nie jesteś i sobie nie życzysz obrażania swojego dziecka. I pokaż jej ze twoje dziecko ma w normie wagę!. Artur waży 9.5 a jest z lipca, ma 80 centyl i po prostu ma posture taka, po tacie szeroki. -.- a mnie ona wkurzyla. Ja bym jej wygarnela.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Kawoszka fajnie że się odezwalas :-D.dziś tak właśnie myślałam ile osób przestało pisać. Szkoda. Mamamiłka, PatiEmma i Foxy proszę się oddzywac :)

Byłam przekonana, że dziś znów będzie spięcie z mężem ale miło mnie zaskoczył. Wrócił z pracy i zajął się małym a ja poszłam do sklepu. Potem skończył gotować obiad i ogólnie tak spokojnie rozmawialiśmy bez krzyków :).

W lidlu kupiłam jogurt jagodowy na bazie mleka kokosowego zamiast krowiego.jutro dam Dominikowi i zobaczymy czy go nie uczuli.jeśli nie, to miałabym jakąś alternatywę dla niego. żeby jeszcze te jogurty były na stałe w sprzedaży bo pierwszy raz je widziałam.

Ściągnęłam sobie apke która pomogła mi kiedyś schudnąć ponad 10kg więc mam nadzieję, że teraz też się uda.trzymajcie kciuki :)

Kasieks
Tęskniłam [emoji5] serio brakowało mi Was. Mamy te same problemy.

Emol
Nie powiem jej tego bo jak to dojdzie do mojego to będzie dym.

Mała nie dawno zasnęła wszystko przez zęby. Tak liczę że do urodzin jak jej to wyjdzie to będzie miała 12 teraz ma 6 zębów. Strasznie ją to męczy.

Ogarnęłam kuchnię i pranie. Jutro szybko podłogi ale tak byle jak bo czekam na przesyłkę z filtrem do odkurzacza, stary poszedł do kosza. No i obiad dla jaśnie pani. Dla J.to byłoby spaghetti alevta jak przyjdzie to ani smażonego tylko duszone i pieczone. A ja jej mielone zrobię [emoji3]

Alex tez stawał na paluszki najpierw i dalej czasem tak robi :) teraz jest na etapie tańczenia jak leci muzyka to podskakuje i takie wygibasy robi [emoji23] psuje zabawki i wszystko co mu w łapki wpadnie. I wszystkim próbuje kręcić :p samochody przewraca i kręci kołkami , nawet jedzeniem tak sie bawi albo jak złapie mnie za ucho tez próbuje czy sie kręci [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]W sobotę idę z nim do szpitala na wizytę z alergologiem bo te plamy są jeszcze większe i paskudniejsze a lekarz rodzinny ma to w dupie i mówi ze to nic i kazde
Dziecko to ma ... ja jak zwykle
Się nie odzywałam bo apka mi znów się musiała zaktualizować :/ nawet nie wiedziałam ze piszecie . Wkurwia mnie to :o ...
1521154317-8eb1fb21f9c400e4-aaaaaa.jpeg
1521154338-882bef5c81f72cb2-aaaaaa.jpeg
1521154346-ee959ece2136d2bc-aaaaaa.jpeg

1521154702-ee6a13ca742b72aa-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Foxy [emoji8][emoji8][emoji8] on jest cudowny. Widzę tak jak u mnie wywalone pudełko jeszcze dno wciągnięte. Muszę kupić jakieś fajne pudełka na zabawki bo na razie to każde z innej parafii. Pięknie stoi a moja patrz nie chce nic tylko nosić i siedzieć. Trochę się turla. Przyjdzie pora i na nią.

A jak zęby u Was?
Przepraszam pewnie wcześnuej posałyście ale nie dam rady przeczytać.

A to moja gwiazda zdjęcie ze stycznia. Teraz już smoczka nie używa. Czasem jak nie może wieczorem zasnąć ale w dzień to nie istnieje już. Z resztą ona nie smoczkowa była. Za to mojej teściowej wnuk a mój chrześniak w czerwcu kończy dwa lata i dalej biega ze smoczkiem tak go nauczyli. I czekoladki dają ja swojej słodycze będę ograniczała bo boję się o zęby. Potem wstawię zdjęcie szczoteczki do zębów. Może macie a może Wam się przyda.

1521181356-2909ba273aa250aa-aaaaaa.jpeg

Kawoszka cześć :*[emoji173]️[emoji173]️ pewnie ze przyjdzie pora i na Klaudię kazde dziecko ma swoj czas :* Alex ma 8 zębów szły mu po 4 na raz :/ jedynki dopiero niedawno wyszły tak to miał dwójki i wyglądał jak wampir haha [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry