Veronika_k
Fanka BB :)
A gdzieś ty była Kawoszka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak napisałam. Do 38 stopni to prawdopodobnie zęby więc nie trzeba paracetamolu podawac. Wyższa temperatura to lekarz mi mówił że nie zęby tylko jakaś infakcja. I wtedy do lekarza.Emol u nas do 38 nic nie każą dawać bo organizm musi sam nauczyć się bronić! Dopiero jak 38 przekroczy. Rano jak miał 38.8 dostał czopka i poszedł spać,po 40 minutach mu zmierzyłam i było 38.4. Dzwoniłam do lekarza i jak nie spadnie do 12 do 38 to na po południu zrobią termin. Teraz wypił trochę mleczka i poszedł znowu spać. Obudzi się na maks może 30 min ale bawić się nie chce tylko marudzi w tym czasie. Po tej drzemce jak wstanie to mu zmierzę i zobaczymy.
Głupie pytanie [emoji12] GratulacjeEmol w ciąży jesteś [emoji5]?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
W domu [emoji6]A gdzieś ty była Kawoszka?
Doskonale Ciebie rozumiem. Dzieci robić to pierwsi ale żeby pomóc to nie.Nie wiem jak to z tymi stopkami ale mały zaczynał od paluszków a teraz stawia całe stopy.może to też etapami.Emka nie raczkowala a później od razu zaczęła chodzić.
Też się muszę przejść za ciuchami. wybieram się do pepco już drugi tydzień.
Wczoraj mąż mnie wkurzył. Zachowuje się jakby nie miał obowiązków. Jak mu powiem to posprzata ale sam żeby pomyślał to nie. Mam dość że wszystko jest na mojej głowie i o wszystkim muszę myśleć i pamiętać. Czuję się jakbym była w pracy 24h/dobę.dziś było ok ale na koniec dnia znów spięcia. Jestem zmęczona...
Może wypij melise i spróbuj zasnąć a rano zrób test.zobaczysz co wyjdzie.
Mam nadzieję że małemu szybko spadnie temperatura. Może to od zębów ale faktycznie wysoka.dużo zdrówka :*