reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kurde dziewczyny brzuch mnie boli na dole i bardziej promieniuje na prawą stronę. Czuję pismo nosem ;(

reklama
U mnie bez zmian czyli syf:confused2:.jutro będę sprzątać. Dziś przegladnelam kartony z większymi ciuchami dla Emki i kupka do prasowania zmieniła się w wielkie kupsko na które nie mam ochoty patrzeć:no:. Emilka zdrowa więc poszła na noc do koleżanki. Zaczęły się ferie ale mają dużo nauki. Masakra z tą szkołą.:nerd:
siostra przyjeżdża w odwiedziny w poniedziałek bo ma wizytę u lekarza. Mam nadzieję że nam trochę przejdzie to chorobsko bo nie chcę jej zarazić.
Czy ktoraś z Was uczy już maluszka jeść samodzielnie łyżeczką? Przeczytałam że osmiomiesieczne dziecko świetnie sobie z tym radzi. Dominik niedługo skończy osiem ale gdybym mu dała łyżeczkę to jedzenie byłoby wszędzie oprócz buzi.:D

Kasiek Leon czasami mi zabiera łyżeczkę. Tak to prawda,dałam mu kiedyś sama łyżeczkę,żeby sprawdzić i pięknie wsadził do buźki. Z jedzeniem narazie nie daję ;) Mąż od razu jak wrócił z pracy to wziął się za rozmowę ze mną :) czy pomogła jeszcze nie wiem. Na dodatek Leon po południowej drzemce zarzygal całe łóżeczko i wszystko musiałam prać. Nie chce za bardzo jeść i muszę pilnować w nocy. Godzinę temu pojechałam po Julię i mąż napisał,że Leon ma biegunkę :/ czyli wychodzi na to,że złapał jakieś paskudztwo :( Już od paru dni nie chciał za bardzo jeść. Rano zjadł kasze i później ją wyrzygał. Obiadek był lekki dziś. O 16 poszedł spać i wstał o 19. Teraz mleczka pić nie chciał więc go położyłam do spnia. Mam tylko nadzieję,że nie będzie już wymiotował i szybko to cholerstwo przejdzie. Już nie mam sił,co chwilę ktoś chory :/ jeden wyzdrowieje to następny choruje ;( masakra

Dużo zdrówka dla Leona i dla Was żebyscie się nie zarazili.
Pustą łyżeczkę też dawałam. Pełną czasem złapał ale tak mu jeszcze nie daję żeby jadł samodzielnie bo później bym nie wiedziała ile udało mu się zjeść i kiedy znów go karmić

Dzięki Kasiek :* my już wszyscy mieliśmy jelitówkę. Trochę się martwię bo mały nie chce pić ani wody ani herbatki ani soczków. Wszystkim pluje. Jedyne co się napoje z butelki to mleczko.

Hmm może spróbuj dać mu pić przez sen.jak Dominik nie chciał przez pewien czas pić mleka wieczorem (tylko płakał), to usypialam go i jak był taki bardzo śpiący to zamiast smoczka dawalam szybko butelkę i wypijał

Jasiek Artur jutro skończy dopiero 7 więc jeszcze o tym nie myślałam.

Veronika biedny Leon :( my też biegunkę kilka dni mieliśmy i ma odparzona pupę choć od razu mu zmienialam pieluche i smarowalam kremem bo było słychać jak ja robił.

Mieliśmy mieć zabieg ale Artur ma katar więc nie będziemy mieli. Lekarka go zbadala to powiedziała ze jak zacznie się znowu topienie to aby przyjechać na zabieg ale wg niej już się odetkalo.

Więc pojechaliśmy Arturowi zrobić zdjęcia i wyrobić paszport.
1518211337-a8792dc156ec023c-aaaaaa.jpeg

Jutro mój ukochany kończy 7 miesięcy :)

Veronika Dużo zdrowia :* i ogólnie dla was wszystkich [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Veronika zdrowka dla was ,o zeby juz te choroby poszly w cholerę
Kasieks u mnie tez syf dzis Mala taka maruda ze nic nie dala zrobic, dla was tez życzymy zeby wszyscy byli zdrowi!!

Do góry