reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika to dobrze ze skruche okazal to chociaz troche dychnelas od wszystkiego;)
Poranna burza to fajnie ze maz taki opiekunczy;)
Ja to dzisiqj padam na twarz Mala bie spala w nocy heczela stekala plakala, rano to nawet wysikqc sie nie moge pojsc bo placz niesamowity ,nie wiem czy to zeby czy to jej fanaberia:/ ale wymiekam musze wyjsc o 10a we dwie jestesmy w pizamie bo nic sie zrob ic nie dalo

reklama
Foxy moze bedzie tak ze maz jak juz Maly bedzie chodzil to zlapie z nim wiekszy kontakt i bedzie go wszedzie ciagal ze soba, no i moze wtedy poprawia sie tez i wasze relacje , a Ty twarda dzie czuna jestes i dalabys sobie rade jakby co;)

IMG_20180205_095552.jpg

Załączniki

• IMG_20180205_095552.jpg
    IMG_20180205_095552.jpg
    527,7 KB · Wyświetleń: 191
Veronika świetnie wyglądali :) [emoji8][emoji8]. Pati No pewnie ze bym dała radę :D ale jakoś niechce .moze jeszcze mi się zmieni :) i wiadomo gdybym wpadła to bym się cieszyła nie płakała bo widocznie tak miało być :) .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Veronika czynne mają od8. Mam wizytę 15.02 na 15. Tak przytylo mi się po świętach z 55 do 58 kg potem trochę mi zeszło.
Super wyglądali. :)

Foxy mama a ja właśnie miałam taką bezradność i wczoraj płakałam. Nie płakałam przy arturze a tutaj... Nie chcę mieszkać tu i boje się ze nie bedzie wyboru i trzeba będzie się z tym właścicielem urzerac. Niestety już odpadło nam możliwość wzięcia kredytu :(

Emol kochana będzie dobrze ja to wiem :* ale wiadomo jest to napewno lekki szok bo Artur jeszcze malutki :* ale poradzisz sobie świetnie jestem pewna

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry