reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny wspolczuje.

Veronika ja przed swietami zachorowalam na rotawirusa. Nagle mnie scielo na rehabilitacji. Zadzwonilam po meza, ze musi wrocic do domu. Ledwo doszlam do mieszkania. Przyjechal. Mialam 39 stopni i wymiotowalam. Zajal mna i Tymkiem. Bez zadnego gadania... przynosil mi malego tylko na karmienie.

reklama
Veronika wspolczuje, mam nadzieje ze bedziecie zdrowi:)
Foxy wspolczuje tesciowa tak jak mowia dziewczyny dnoooo
Poranna burza tak jak mowisz trzebba przetrwac, moja tez jakos slabo spi teraz non stop lezy z jezorem na wierzchu mysle ze to moze zabki, chcialabym z jednej strony nie ch juz wyjda bo taka maruda ze glowa mala i nie chce sama zostawqc co dziwne nawet na chwile

Kasieks nie wiem szczerze mowiqc jaka moze miec moc, ja nastawiqm na najmniejsza moc a poza tym jest tak skonstruowany ze nie ciagnie mocno i mozesz na rurze regulowac tym takim co sie otwiera i zamyka taki otwor

Do 1500.kupiłam i sciagalam na najmniejszej mocy ale i tak płakał.dobrze że katar czysty bo bałam się że jak nie wydmuchuje to zrobi się jakis stan zapalny.będę używać wieczór żeby spokojnie spał.w dzień sama sobie z tym nie poradze bo trzeba przytrzymać małego.to tylko kilka sekund ale faktycznie horror.Emilka nie kaszle ale zostawię ją jeszcze w domu bo za tydzień ferie a w szkole epidemia.nie chcę żeby coś nowego przywlekła.mnie dziś głos wysiadł i ledwo mówię a męża boli gardło.musimy się szybko wyleczyc bo to syfstwo zacznie się mutowac.
Veronika masz rację żeby tak łatwo nie odpuszczać.są sytuacje gdzie przepraszam nie wystarczy.
Foxy współczuję.dobrze że poradzilas sobie z bezdechem.ja bym chyba spanikowala.

Ja po szkole. Prawo zaliczyłam na 5, mikroekonomie mam zaliczenie na 3,5, filozofia na 4. Jeszcze została matematyka ćwiczenia(test napisany czekam na wystawienie oceny) i wykłady, mikroekonomia wykłady, finanse (test napisany, ale nie wiem czy zdany i czekam na ocenę)

Dziewczyny. Ostatnio miałam krwawienie i myślałam że to okres. Wzięłam tabletkę anty. Ale następnego dnia nic nie leciało. Ciągle po głowie mi chodziło ze moze jestem w ciąży. Kupiłam dzisiaj 2 testy ciążowe. I oba wyszły pozytywnie. Kreska widoczna była po kilku sekundach więc pewnie już z jakiś 10 tc. Z jednej strony ok, ale z drugiej... jak ja sobie poradzę z 2 dziećmi i studiami, co z mieszkaniem. Maskra jakaś. Jutro muszę umówić się do ginekologa.
1517781743-f64d276b26fca750-aaaaaa.jpeg

1517781750-b78a94f10b5863c8-aaaaaa.jpeg

Ps. Ja jeszcze nie dostalam okresu po porodzie i czasami sie zastanawiam, ze gdybym zaszla w ciaze to tez bym nie wiedziala. Musze kupic kilka testow ciazowych.

Uwazam, ze to poczatek ciazy. Bo kreska blada. Chyba, ze podejrzewasz, ze to 10 tydzien. U mnie 3 dni po spodziewanym terminie okresu kreska byla tego samego koloru co 1 pasek.

Emol dalas mi do myslenia. Bylam 3 tygodnie temu u ginekolog i mialam robione usg. Nic tam nie bylo widac. No ale...

Ostatnia edycja:
reklama
Emol gratuluje zaliczen i o zywiscie Maluszka, dasz rade napewno jestes bardzo zorganizowana dziewczyna, a co maz na to?
Poranna burza lepiej zrob test, dobrze by bylo wiedziec jednak jak nie jestes pewna, daj znac co u Ciebie wyjdzie

Do góry