reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emilka skończy 12 lat w sierpniu. Nie miała żadnych objawów alergii na miód i na razie nie ma. W ciągu 3 dni zjadła ok. 0,5 l miodu (w herbacie, syropie) i siostra mi powiedziała że od takiej ilości może dostać alergii. Dlatego pytam czy ktoraś z Was słyszała o czymś takim bo już zglupialam :eek:

reklama
U nas dziś rano mąż pojechał na giełdę. Potem byliśmy u tesciow. Od nich do pepco.kupiłam kilka ciuszków Dominikowi ale większych. Na koniec jeszcze do kuzynki bo widziałyśmy się przed świętami a mieszka w bloku obok.była zaskoczona że mały tyle urósł i już raczkuje po podłodze :).niestety Dominik ma skłonności do kabelkow i trzeba go pilnować. Zostawiłam go z babcią i jak wróciłam do pokoju to gryzl kabel od żelazka :szok:
Okropnie boli mnie głowa :unsure:

Kasieks ja myśle ,że nie dostanie alergii ale jest to moje zdanie :). O tak Alex tez lubi kabelki szczególnie od niani i ładowarki do tel :o piloty tez atakuje i poduszki :o dziś rozdarł mi cała i watę trzymał w raczkach nie chciał oddać tak płakał [emoji33]diabeł mały

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny Alex ma 39,1 gorączkę i nie chce spaść . Po jakim czasie działa paracetamol ?

Nie pomaga ja już nie wiem ....spaliśmy moze2h i znów pobudka :( zdawało mi się ze był chłodniejszy ale synów to samo:( jeszcze zrzucił swoje termometr i błąd pokazuje ...zaraz oszaleje

reklama
Kasieks to mialas bardzo ciekawy dzien;) a Maly rosnie jak na drozdzach to dobrze,buziaki dla niego:*
Moja w sumie narazie jakos nie ma sklonnosci do tych rzeczy ale ogolem tak sie moj z nia bawi ze teraz jak twarz zbluzasz do jej to ona probuje zjesc;)

Do góry