reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Pati emma czytałaś dietę komenhaska? Ona jest strasznie drastyczna ale skuteczna, byle efektu jojo nie było. Miałam zacząć w lutym ale na sesję wolę jeszcze normalnie jeść więc zacznę po sesji. A potem powinnam inna mniej wykanczajaca więc może ta co proponujesz. Zaraz o niej poczytam

reklama
Ja ja kiedyś stosowałam ale 1dzien [emoji23][emoji23][emoji23] . U mnie jak zawsze czar prysł i mąż musiał coś spierdolic ... a miałam nadzieje :) ... mieliśmy iść do sklepu i na spacer to już fochy ze tak daleko ...mówię ze po śliwki dla Alexa to stwierdził ze on nie może nigdy zadecydować do jakiego sklepu bo zawsze już kierunek wybrany . Nosz ***** on ma coś z głowa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Veronika_k warto wiedziec, że z kolejnym jest latwiej[emoji4] to może się kiedyś zdecydujemy.
Poranna_burza dziekujemy[emoji4], warto wiedzieć o tych ćwiczeniach bo Miłka nie interesowały i nie interesują stopy parę razy złapał ale nigdy nie wlozyl do buzi[emoji19]. Martwilam się ale całe szczęście ruszył do przodu i od czwartku pieknie ćwiczy siadanie[emoji1]. Co do mięsa to ja podaje 3 lub 4 razy w tygodniu.
Veronika_k mój M jest odpowiedzialny za wynoszenie smieci, robi to codziennie jak wychodzi do pracy. Czyści kotu kuwete, często zmywa bo ja nie cierpię a nie mamy tu zmywarki[emoji15].
Foxy_ mama świetna kierownica muszę znaleźć coś w podobnie dla Miłka[emoji3]

Nigdy nie doswiadczylam paraliżu sennego..

Emol wypoczywajcie ile się da[emoji16]

U nas ostatanie dwie noce masakra[emoji33] budzi się placze, trzeba go nosić i trwa to 2, 3h nie wyrabiamy z mężem.

Prawie skończyliśmy pakowanie i sprzatanie, w poniedziałek mąż przyjedzie po resztę rzeczy. Umieram ze zmeczenia[emoji51]

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol - Super Arturek szykuje sie do raczkowania. Udanego relaksu. Ja tez gotuje sama. Nie lubie jak ktos chce sie wtracac. Wieczne klotnie o mm, czy kp. Sloiczki czy samodzielne gotowanie. Szczepic czy nie. Porod sn czy cc. Uwazam, ze kazdy ma prawo decydowac sam i nie ma potrzeby przekonywania do swojej racji.

Mamamilka - Fajne sa cwiczenia, ktore sa zabawa. Jeszcze pokazywala zeby nosic syna przodem do swiata, ale zeby mial prosty kregoslup. Tak jakby przytulamy plecy dziecka do swojej piersi zeby kregoslup nie opadal na dol. Nasza rehabilitantka nie pokazuje skomplikowanych cwiczen. Raczej pokazuje jak sie bawic i nosic. Taka codzienna pielgnacja. Udanego pobytu u rodzicow!

Kasieks - jak czuje sie Emilka ? Przyznam, ze doswiadczylam paralizu sennego, ale nawet nie wiedzialam, ze to ma taka nazwe itp. Bardzo dziwne przezycie.

PatiEmma- musze poczytac o tej diecie. Nic o niej nie slyszalam.

U nas dzisiaj intensywny dzien. Bylismy w odwiedzinach u tescia. Bylo bardzo milo. Synek pobawil sie ze szwagierka i tesciem.

Poranna burza u nas tez rwhabolitantka pokazywala wlasnie zeby nosic przodem i oparta o nas, a co do diety to jakos tak mi wpadla i tak czytalam na forach o niej i o tym co mozna jesc wiec wydaje mi sie ze taka normalna w sensie do przezycia normalnego;) To Maly mial intensywny dzien;)

Siostra pojechała, mały wykąpany i śpi. Upiekłam dziś koperty z ciasta francuskiego z brzoskwiniami, mniam.zjadłam 1 bo próbuję schudnąć ale ja lubię gotować i piec więc mi ciężko.to co zostało zawioze jutro do tesciowej :).mam w planach też zaglądnąć do pepco bo nowa gazetka się pojawiła i widziałam fajne spodenki dla Dominika. Chcę kupić kilka większych ciuszków żeby później nie było zdziwienia że nie ma co ubrać.Emilka średnio się czuje.nie ma temperatury ale kaszel ją męczy. Czy jeżeli nie ma uczulenia na miód a teraz je bardzo duże ilości to może dostać alergii?

Gratulacje Emol;) wielkie buziaki od nas dla Artura:*
Kasieks no to niezle widze juz jakies nawyki wpoilas dla meza;)
Foxy widze ze i u Ciebie niezle;) lez odpoczywaj
My dzis wstawilysmy pranie,,pozmieniqlysmy posciele poprasowalysmy dwa poprzednie co sie wysuszyly,posprzatalysmy kuchnie i pokoj jeden;) pozniej drugi i odkurzanie ;)
Emol szukalam diety jakiejs i znalazla 17dniowa dr Moreno to 4cykle po 17dni ale taka normalna sie wydaje ze da sie przezyc na niej ;)
No to się napracowalyscie:).poszukalam tej diety i czytałam pierwszy cykl.wydaje się być dosyć łatwa do zastosowania :).nie wiem jak pozostałe cykle.czytałam tylko że dochodzą produkty więc powinno być coraz prościej :).napisz jak zaczniesz stosowac.trzymam kciuki :wink:

reklama
Do góry