reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Kasiek u nas w Niemczech nie pozwalają dziecku miodu podawać do 3 lat
Foxy_mama
Veronika dobrze powiedziałaś !
Nie daj się to wasz dzień i koniec ! Eh te teściowe mam nadzieje Ze ja na starość taka nie będę haha . Kasiek to prawda ona próbuje wszystkiego na szczęście mój mąż nie słucha jej tylko się kłócą .
Dziś powiedziała ze ch.ujowe geny dziecku przekazałam i jest alergikiem ...stara suka. A ja jej powiedziałam ,ze chyba ona ma coś nie tak z głowa bo jej drugi synuś jest pojebany i chyba po niej . Mój mąż nic nie powiedział i nie wracamy do tematu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie daj się to wasz dzień i koniec ! Eh te teściowe mam nadzieje Ze ja na starość taka nie będę haha . Kasiek to prawda ona próbuje wszystkiego na szczęście mój mąż nie słucha jej tylko się kłócą .
Dziś powiedziała ze ch.ujowe geny dziecku przekazałam i jest alergikiem ...stara suka. A ja jej powiedziałam ,ze chyba ona ma coś nie tak z głowa bo jej drugi synuś jest pojebany i chyba po niej . Mój mąż nic nie powiedział i nie wracamy do tematu
kasieks
Żeby mąż nie pomyślał że mówiłaś też o nimVeronika dobrze powiedziałaś !
Ostatnia edycja:
Foxy_mama
Nie nie pomyślał tak ;p on tez uważa ze jego brat jest inny wiec wiedział o co chodzi . Muszę z nią postępować jak ona ze mną . Kiedyś chciałam być dobra ale po co . A jak u was łaski przygotowania świąteczne ?:*
Emol
Kasiek ona ma tylko jedno dziecko, 35 lat temu urodzone więc ona nie ma doświadczenia. To że z jednym jej się udało ze miód mężowi jak był mały nie zrobił krzywdy to nie wiadomo czy przy drugim by zrobił. Co do spraw wychowawczych to wolę moja mamę. Nie dlatego że to mama ale dlatego że wychowała 3 dzieci i ostatnie 14 lat temu czyli nie jakoś mega dawno. I ona też już tylko jabłko, a kiedyś to wszystko slodzili dzieciom. Moja mama jak raz weszła do pokoju a była tam jej matka i widziała jak nam podaje gorzką czekoladę jak mieliśmy 4 miesiące. Też dostała opiernicz. Ale kiedyś takie były czasy. Moja mama niewiele jest starsza od mojego męża. (7 lat)
reklama
Podziel się: