reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika dobrze powiedziałaś. To jest Wasz dzień i powinien być taki jak Wy chcecie. Oni już mieli swój ślub. Zróbcie jak Wy chcecie. Będziecie go potem wspominać z uśmiechem a nie żałować że coś Was ominęło :)

reklama
Veronika dobrze powiedziałaś !
Nie daj się to wasz dzień i koniec ! Eh te teściowe :p mam nadzieje Ze ja na starość taka nie będę haha . Kasiek to prawda ona próbuje wszystkiego na szczęście mój mąż nie słucha jej tylko się kłócą .

Dziś powiedziała ze ch.ujowe geny dziecku przekazałam i jest alergikiem ...stara suka. A ja jej powiedziałam ,ze chyba ona ma coś nie tak z głowa bo jej drugi synuś jest pojebany i chyba po niej . Mój mąż nic nie powiedział i nie wracamy do tematu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Veronika dobrze powiedziałaś !
Nie daj się to wasz dzień i koniec ! Eh te teściowe :p mam nadzieje Ze ja na starość taka nie będę haha . Kasiek to prawda ona próbuje wszystkiego na szczęście mój mąż nie słucha jej tylko się kłócą .

Dziś powiedziała ze ch.ujowe geny dziecku przekazałam i jest alergikiem ...stara suka. A ja jej powiedziałam ,ze chyba ona ma coś nie tak z głowa bo jej drugi synuś jest pojebany i chyba po niej . Mój mąż nic nie powiedział i nie wracamy do tematu
Żeby mąż nie pomyślał że mówiłaś też o nim ;)

Ostatnia edycja:
Nie nie pomyślał tak ;p on tez uważa ze jego brat jest inny wiec wiedział o co chodzi :p . Muszę z nią postępować jak ona ze mną . Kiedyś chciałam być dobra ale po co . A jak u was łaski przygotowania świąteczne ?:*

Kasiek ona ma tylko jedno dziecko, 35 lat temu urodzone więc ona nie ma doświadczenia. To że z jednym jej się udało ze miód mężowi jak był mały nie zrobił krzywdy to nie wiadomo czy przy drugim by zrobił. Co do spraw wychowawczych to wolę moja mamę. Nie dlatego że to mama ale dlatego że wychowała 3 dzieci i ostatnie 14 lat temu czyli nie jakoś mega dawno. I ona też już tylko jabłko, a kiedyś to wszystko slodzili dzieciom. Moja mama jak raz weszła do pokoju a była tam jej matka i widziała jak nam podaje gorzką czekoladę jak mieliśmy 4 miesiące. Też dostała opiernicz. Ale kiedyś takie były czasy. Moja mama niewiele jest starsza od mojego męża. (7 lat)

reklama
Do góry